Kamuya yapılan alımlarda bir fırsat daha! Kastamonu Üniversitesi, büro personeli alımı için kapılarını adaylara açıyor. Özellikle ikamet şartı olmaması ve başvuruların güncel bir şekilde kabul edilmesi, bu fırsatı daha da değerli kılıyor.

Başvuru Süreci ve Genel Şartlar Belirlendi

Memur 5 Mart 1Başvuru yapmak isteyen adayların dikkat etmesi gereken bazı genel şartlar bulunuyor. 657 Devlet Memurları Kanunu DMK'da belirtilen şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gibi temel şartların yanı sıra, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almamak da gerekiyor. Ayrıca, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamalı.

Öğretmen Alımlarında Yeni Dönem: KPSS ve Mülakat Puanları Artık Eşit! Öğretmen Alımlarında Yeni Dönem: KPSS ve Mülakat Puanları Artık Eşit!

Büro Personeli Alımı Nitelikleri ve Gerekli Belgeler Açıklandı

Büro personeli pozisyonuna başvuruda bulunacak adaylardan belirli nitelikler bekleniyor. Lisans mezunu olmak, 2022 KPSSP3 en az 55 puan almış olmak ve belirli sertifikalara sahip olmak gibi kriterler bu nitelikler arasında yer alıyor. Örneğin, İngilizce ya da İngiliz Dili Eğitimi Sertifikası veya Dijital Baskı Sertifikası gibi belgeler başvuruda önemli bir rol oynuyor. Ayrıca, YDS’den 85 ve üzeri puan alınması da tercih sebebi olarak belirtilmiş.

Kastamonu Üniversitesi Başvuruları

11 Şubat Memur 3Kastamonu Üniversitesi büro personeli alımı için başvuruların şahsen yapılması gerekiyor. Başvuru belgeleriyle birlikte adaylar, 2 Nisan 2024 tarihine kadar Üniversite Personel Daire Başkanlığı'na başvurmalıdır.

Kamuya yapılan personel alımları, iş arayanlar için önemli fırsatlar sunmaktadır. Bu fırsatları değerlendirmek isteyen adaylar için Kastamonu Üniversitesi'nin büro personeli alımı, ikamet şartı olmaması ve güncel başvuruları kabul etmesiyle dikkat çekiyor. Adaylar, belirtilen niteliklere uygun olarak başvurularını yaparak, bu fırsatı değerlendirebilirler.