Erzurum Teknik Üniversitesi, nitelikli personel ihtiyacını karşılamak üzere yeni bir adım atıyor. Kamuya alınacak memurlar için yapılan başvurularda artık mülakat zorunluluğu aranmayacak. Bu fırsattan yararlanmak isteyen adaylar için önemli detaylar haberimizde yer alıyor.

Başvuru yapacak adayların, 657 Devlet Memurları Kanunu'nda belirtilen genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, askerlikle ilişkisinin olmaması ve 2022 yılı KPSS'den en az 60 ve üzeri puan almış olmaları gerekmektedir.

Öğretmen Alımlarında Yeni Dönem: KPSS ve Mülakat Puanları Artık Eşit! Öğretmen Alımlarında Yeni Dönem: KPSS ve Mülakat Puanları Artık Eşit!

Kamu Personeli Alımı Nitelikleri

Alınacak personelin, Destek Personeli kategorisinde Bakım-Onarım branşında olacağı belirtilmektedir. Bu kadro için sadece erkek adaylar başvurabilecektir. Adaylardan herhangi bir lise veya dengi okuldan mezun olmaları, parke taşı ve bordür kaplama alanında sertifikaya sahip olmaları, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı usta öğreticilik belgesine sahip olmaları ve alanlarında deneyime sahip olmaları beklenmektedir.

Kamu Memur 1-1

Erzurum Teknik Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Süreci

Erzurum Teknik Üniversitesi'ne başvurular için ikamet şartı aranmayacak ve başvurular direkt olarak Üniversiteye yapılacaktır. Başvuru süreci, başvuru belgelerinin Üniversite Personel Daire Başkanlığı'na şahsen teslim edilmesi ile başlayacak olup, 21 Mart tarihine kadar devam edecektir. Bu süreç içerisinde adayların gerekli belgeleri tamamlayarak başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Bu fırsatı değerlendirmek isteyen adaylar için önemli bir duyuru yapılmıştır. Erzurum Teknik Üniversitesi, kamu memuru alımlarında mülakat yapmadan doğrudan başvuru imkanı sunmaktadır. Bu sayede, adaylar KPSS puan üstünlüğü ile işe alınabileceklerdir. Başvuru şartları ve süreci detaylı olarak açıklanmıştır, adayların belirtilen tarihler arasında başvurularını gerçekleştirmeleri önemlidir.

Erzurum Teknik Üniversitesi'nin sunduğu bu fırsatı değerlendirmek isteyen adayların, başvuru sürecini kaçırmamaları önemlidir. Başvuru için gereken belgeleri tamamlayarak, belirtilen tarihler arasında Üniversiteye başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu fırsat, kamu memuru olmak isteyen adaylar için önemli bir imkan sunmaktadır.