Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, KPSS şartı aranmaksızın sözleşmeli bilişim personeli alımı için başvuru kabul etmeye başladı. Başvurular, 2 Şubat 2024 ile 16 Şubat 2024 tarihleri arasında, saat 23.59:59’a kadar Üniversitenin ilan internet adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Adaylardan istenen genel şartlar şunlar:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
  • Sağlık sorunları nedeniyle görevini yerine getirmesine engel olacak durumda olmamak,
  • Bilişim Personeli olmalarına engel bir durumunun bulunmaması,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak ya da askerlikle ilişiğinin bulunmamış olmak.

KPSS puanına gerek olmamakla birlikte, KPSS puanı bulunmayan veya belge ibraz etmeyen adayların puanı 70 olarak değerlendirilecektir. 

Memur Alımı Nitelikleri ve Kontenjanlar

Bu alımlar kapsamında, belirlenen pozisyonlara göre kontenjanlar şu şekildedir:

  • 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı alımında 2 katına kadar,
  • 1 Bilgi Güvenliği veya Sistem Uzmanı alımında 2 katına kadar artış yapılacaktır.

Başvuruda bulunmak için, adayların bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendislikleri bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca, diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları da başvuruda bulunabilirler. 

Başvuru Süreci Detayları

Başvuruların kabul edildiği tarihler arasında, adayların başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvuru işlemleri Üniversitenin ilan internet adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek ve belirtilen tarih ve saatte sona erecektir.

Başvuruların sona ermesinin ardından, adayların başvuru süreci ile ilgili değerlendirme ve sonuçlar hakkında bilgilendirilecekleri bir duyuru yapılması beklenmektedir.

Eğitim Bir Sen'den Yeni Kota Hamlesi! %1 Teklifi Eğitim Bir Sen'den Yeni Kota Hamlesi! %1 Teklifi

Bu alımlarla ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak ve başvuru kılavuzuna erişim sağlamak için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi