Ay Yapım imzalı "Kül" filmi, uzun süredir merakla beklenen bir yapım. Filmin yönetmenliğini Erdem Tepegöz üstlenirken, senaryosunu Erdi Işık yazdı. Başrollerde ise Funda Eryiğit ve Mehmet Günsür yer alıyor. Ayrıca Alperen Duymaz ve Gökçe Eyüboğlu da önemli rollerde bulunuyor. Merakla beklenen film için tarih belli oldu. Filmseverler filmin hangi platformda yayınlanacağını merak ederken, filmin konusu da büyük ilgi topladı.

Kül Filminin Konusu İzleyiciyi Peşinden Sürükleyecek!

Filmin konusu, Gökçe ve Kenan adlı bir çiftin hayatlarının gizemli bir kitapla tanışmalarını anlatıyor. Gökçe, eşi Kenan'ın yayınevine gönderilen "Kül" adlı kitabı keşfettiğinde, kendilerini bu büyülü hikayenin içinde bulurlar. Kitap, çiftin hayatlarını tamamen değiştirir ve gizemli bir adamın hikayesiyle karşılaşmalarına neden olur. Film, uzun süre saklandıkları hisleri tekrar yaşayan çiftin hikayesini anlatırken, bu gizemli hikaye aynı zamanda onların mutlu aile tablolarını da paramparça eder. Hayatlarını tamamen değiştiren bu kitap Gökçe ve Kenan’ın yıllardır saklanan duygularını açığa çıkarırken izleyiciyi sürükleyici bir yola götürür. 

9 Şubat 2024’te Netflix’te Yayınlanacak!

"Kül" filminin oyuncu kadrosunda Funda Eryiğit, Alperen Duymaz, Mehmet Günsur ve Gökçe Eyüboğlu gibi bilinen isimler bulunuyor. Oyuncuların büyük hayran kitlelerine sahip olması da filmin konusu ile birlikte çok ses getireceğe benziyor.

Yasak Aşk Dizisinin Hazırlıkları Sürüyor! Yasak Aşk Dizisinin Hazırlıkları Sürüyor!

Film, 9 Şubat 2024 tarihinde Netflix platformunda yayınlanacak. Seyirciler, dramatik ve gizem dolu bir hikayeye tanıklık edecekler. Bu tarih, filmin heyecanla beklenen vizyon tarihi olarak açıklanmış durumda. Filmin sinema gösterimi hakkında ise herhangi bir bilgi verilmemiş durumda. Oyuncuları da derinden etkileyen bu hikayenin izleyiciler üzerindeki etkisi 9 Şubat 2024’te yayınlandıktan sonra ortaya çıkacak.

Editör: Haber Merkezi