Fakir Hausgeräte ile saatlerce kasap sırası beklemeden etinizi kendiniz çekebilir, misafirlerinize evde mangal keyfi yaşatabilir, üzerine enfes bir kahve içebilirsiniz.

Kurban Bayramının gelişiyle birlikte Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden olan çeşit çeşit etler, farklı lezzetlerle sofralara geliyor. Kasaplarda saatlerce beklemek yerine evde etlerini kıymaya dönüştürmek isteyenler için Fakir Hausgeräte Steel Proof 1800 Kıyma Makinesi büyük bir şans. Bu makine, paslanmaz çelik dış kaplaması ile yıllara meydan okuyan bir tasarıma sahip olan yine paslanmaz çelik diskleri, 2 kademeli hız ayarı, bıçaklarına etin sinirlerinin sarılmasını engelleyen Ters Çalışma Fonksiyonu, geniş haznesi ve 1800 W gücü ile kıymanızı istediğiniz kıvamda hazırlama özelliğine sahip. Kategorisinin en üst segment ürünü olan model, kurumuş ekmekten en sert peynirlere kadar farklı yiyecekleri öğütme ve özel aparatı sayesinde içli köfte, sosis veya sucuk yapımında da yardımcı olma becerisine sahip.

Valorant A Critical Error Has Occurred And The Process Must Be Terminated Çözümü (2024) Valorant A Critical Error Has Occurred And The Process Must Be Terminated Çözümü (2024)

Etler kıyıldı, sıra pişirmede...

Etler yapıldıktan sonra sıra pişirmekte.Fakir Hausgeräte'nin ürün gamındaki en avangart ürünlerden BBQ Duo Izgara Makinesi aslında bir ızgara makinesinden çok daha fazlasını sunuyor. Aynı anda hem sebze hem de et pişirebilme lüksünü sunan BBQ Duo; özel sıçrama önleyici, yapışmaz döküm ızgara plakaları sayesinde etleri yapışmadan ve suyunu kaybetmeden, temiz ve keyifli bir şekilde yumuşacık hazırlaması, sağlıklı bir pişirme deneyimi sağlayan yağ toplama haznesi ve 5 kademeli ısı ayarı ile Kurban Bayramı'nda kuracağınız pratik ve enfes ızgara sofralarının baş mimarı olacak. 180 derece açılabilir plaka özelliği sayesinde et, tavuk balık, sucuk, sebze gibi dilediğiniz tüm yiyecekleri mükemmel bir şekilde pişirme olanağı sunan Grill Expert Smart Izgara & Tost Makinesi ise Akıllı Pişirme Sensörü ile yiyeceklerin kalınlığını algılıyor ve pişme süresini buna göre ayarlıyor. Bu sayede her seferinde mükemmel pişirme sonuçları sunuyor. Tam 7 farklı pişirme moduna sahip Grill Expert Smart Izgara & Tost Makinesi ile buz çözme fonksiyonundan sandviç, tavuk, sosis-sucuk, et, balık ve hamburgere dilediğiniz her lezzeti tam kıvamında pişirebilirsiniz.

Üzerine mis kokulu kahve ikramı

Kaave Trio Közde & Sütlü Türk Kahve Makinesi, kültürümüzün vazgeçilmezi olan Türk kahvesini modern teknolojinin sunduğu kolaylıklarla birleştirerek kahve severlere sunuyor. Makine kahveyi kömür ateşinde ağır ağır pişirilmiş gibi közde Türk kahvesi lezzetine dönüştürüyor, ideal pişirme sıcaklığı ve süresi ile kahvenin tüm lezzetini ortaya çıkarıyor. Kaave Trio, diğerlerinden farklı olarak Türk kahvesinin yanı sıra sütlü Türk kahvesi ve diğer sütlü sıcak içecekleri de yapabilme özelliğine sahip. Dört fincanlık kapasitesi olan makine, tek tuşla kahve tipi seçimi, köpüğün yüksekliğini algılayarak taşmayı önleyen Luminasense Teknolojisi ve otomatik karıştırma özelliği ile kahveyi yakmadan, taşırmadan, tam kıvamında pişiriyor. Köpük miktarı ise tam da olması gerektiği gibi, bol ve yoğun. Kaave Trio, bu Kurban Bayramı'nda sevdiklerinizle paylaşacağınız keyifli anları daha da özel kılarak, kahve sunumunuzu bir üst seviyeye taşıyacak.

Fakir Hausgeräte Hakkında: H. Wilhelm Kicherer tarafından 1933 yılında Almanya Stuttgart'ta kurulan Fakir; Almancada aile anlamına gelen Familie ile markanın kurucusunun soyadı Kicherer'in birleşimiyle doğdu. Teknolojiyi evlere taşıma misyonuyla kurulan Fakir Hausgeräte, kısa zamanda Almanya geneline yayılarak tüketicilerin tercih ettiği bir marka olmayı başardı. 1978 yılına kadar dünya genelinde büyümesini sürdüren şirket, 1985 yılında alınan kararla Saruhan Holding güvencesi ile Türkiye pazarına girdi. Köklü geleneğe sahip Saruhan Holding'in çatısı altında faaliyetini sürdüren Fakir Hausgeräte bugün, 90 yıllık geçmişinden aldığı güçle "Köklerden Geleceğe" sloganı ile yolculuğunu sürdürüyor. Üstün Alman teknolojisi ile pazarın öncü, güvenilir ve sevilen markası Fakir Hausgeräte; sahip olduğu inovasyonları ile tüketicilerine sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sunmayı amaçlıyor. Alman köklerinden aldığı güçle teknoloji ile estetiği buluşturan Fakir Hausgeräte; yaşamı kolaylaştırırken eğlenceli, şaşırtıcı ve modern tasarımları ile hayata zevk ve heyecan katıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR