Kuşadası'nda dün yaşanan olay, tatilin sakin başlayan gününü bir anda gerilim dolu anlara bıraktı. İzmir'den bayram tatili için gelen dört tatilci ve bir köpeğin sahibi arasında yaşanan arbede, güvenlik kameralarına yansıdı.

Tatilde Alkolün Rolü: Gerginliği Tetikleyen Unsurlar

Kuşadası'nda Köpek Sevme Kavgası Tatilciler Arbedeye Karıştı1

Kuşadası Marina bölgesindeki halk plajında saat 19.00 sıralarında meydana gelen olay, alkolün de etkisiyle başladı. İddialara göre, M.G., B.G., K.G. ve Ö.C.B. isimli tatilciler, plajda alkol aldıktan sonra çevreye rahatsızlık vermeye başladı. Diğer plaj kullanıcılarının sık sık uyarılarına rağmen, dört tatilci rahatsız edici davranışlarını sürdürdü.

Köpeğini Sevmek İstenen Adam ve Ortaya Çıkan Çatışma

Tatilcilerin alkolün etkisiyle kontrolsüz davranışları, E.Ç. isimli bir şahsın köpeğiyle yürüyüşe çıktığı sırada yeni bir boyut kazandı. Köpeğini sevmek isteyen tatilcilere E.Ç.'nin izin vermemesi üzerine sözlü tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşerek, etraftaki diğer insanların da karışmasıyla büyüdü.

Başlangıçta küçük bir grup arasında yaşanan tartışma, çevredekilerin de dahil olmasıyla kısa sürede genişledi. Gerginlik, plajdan caddede bulunan bir kafeye taşındı. E.Ç., kafeye sığınmaya çalışırken, peşinden gelen kişiler tarafından darp edildi. Olay yerine ihbar üzerine gelen polis ekipleri, durumu kontrol altına alabilmek için biber gazı kullanmak zorunda kaldı.

İstanbul'da Suya Zam Geldi! İstanbul'da Suya Zam Geldi!

Olay, bölgedeki bir kafenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kavgaya karışan kişilerin polis tarafından güçlükle ayrıldığı ve sakinleştirildiği görülüyor. Polis, olaya karışan M.G., B.G., K.G. ve Ö.C.B. isimli şahısları gözaltına aldı, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.