Başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu, sevilen İnci Taneleri dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizinin ilk bölümü, başrollerde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerle birlikte ekrana geldi ve son yılların en yüksek ilk bölüm reyting açılışını yaparak büyük ilgi gördü.

Rıza Kocaoğlu, dizide Nusret karakterine hayat verecek. Nusret'in hikayesi, hapishane sahneleriyle başlayacak ancak ilerleyen bölümlerde diziye kendi özgün dokusunu katacak. Kocaoğlu'nun performansıyla diziye yeni bir enerji getirmesi bekleniyor.

Hazar Ergüçlü ve Rıza Kocaoğlu Kuzey Güney dizisinde bir araya gelmişlerdi. Ali karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu şimdi İnci Taneleri dizisinde eski rol arkadaşı ile birlikte olacak. 

Oyuncu Kadrosu Genişliyor!

İlk bölümü YouTube'da 17 saat içinde 2 milyon izlenmeyi geçen İnci Taneleri, Dilber'in pavyon dansıyla da dikkat çekmiş ve izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Oyuncu kadrosunun genişlemesiyle birlikte dizinin heyecanı daha da artacak gibi görünüyor.

Yasak Aşk Dizisinin Hazırlıkları Sürüyor! Yasak Aşk Dizisinin Hazırlıkları Sürüyor!

İnci Taneleri dizisi, Türk televizyonunda adından sıkça söz ettiren isimleri bir araya getirerek seyircilere farklı bir hikaye sunma iddiasında bulunuyor. Rıza Kocaoğlu'nun Nusret karakteriyle diziye katılması, izleyicilerin merakını artırarak heyecanla beklenen yeni bölümleri daha da ilginç kılacak gibi duruyor.

Editör: Haber Merkezi