İstanbul Çatalca Sahili'nde Tehlike: Patlayıcı Yüklü Jetski Tespit Edildi İstanbul Çatalca Sahili'nde Tehlike: Patlayıcı Yüklü Jetski Tespit Edildi

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, akıl almaz bir olay yaşandı. İddialara göre, İ.S. isimli bir şahıs, Malatya-Sincik karayolunda yaşanan bir kavganın ardından araçta sırtından tabancayla vuruldu. Yaralı halde yaklaşık 70 kilometre araç kullanarak, ikametine yakın bir bölgede yardım çağrısı yapmayı başardı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesinin Yeşilkaynak Mahallesi Sıhhat Sokak’ta meydana geldi. İ.S. ile A.E. arasında çıkan ve sebebi henüz bilinmeyen bir kavganın ardından İ.S., A.E.'ye ait otomobile binerek kaçmaya başladı. Bu sırada A.E., araca tabancayla ateş açtı ve bagaj kısmına isabet eden kurşun, koltuğu delerek İ.S.’nin omzuna isabet etti.

Yaralı Sürücünün Zorlu Yolculuğu

Yaralı İ.S., acı içinde ve tehlikeli bir durumda olmasına rağmen, yaklaşık 70 kilometre yol kat etti ve ikametine yakın bir bölgede durarak 112 Çağır Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İ.S., ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın şüphelisi A.E., olaydan sonra jandarmaya giderek teslim oldu. Polis ekipleri, olay yerinde ve araçta detaylı incelemelerde bulundu. Olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.

Editör: Şahsüver ÇITIR