Maltepe'de D100 Karayolu üzerinde yaşanan olay, bir taksi şoförü ile iki yolcu arasında gerginliğe yol açtı. İddialara göre, isimleri henüz öğrenilemeyen iki kişi, ticari taksiye bindi. Yolculuk sırasında araç şoförüne paralarının olmadığını söylediklerinde, şoför bu duruma tepki gösterdi. Yolcuların, taksi şoförünün isteği üzerine geldikleri mesafenin ücretini ödemeyi reddetmesi, olayın başlangıcını oluşturdu.

Taksi şoförü, yolculardan nakit ödeme yapamayacaklarsa kredi kartı ile ödeme yapmalarını istedi. Bu amaçla araçtan post makinesini almaya giden şoför, geri döndüğünde yolcuların hızlı adımlarla kaçtığını fark etti. Sinirlenen taksi şoförü, yolcuların peşine düştü ve aralarında kısa bir kovalamaca yaşandı.

Olay, çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, taksi şoförünün post makinesini araçtan almaya gittiği sırada yolcuların kaçtığı ve şoförün peşlerine düştüğü görülüyor. Taksi şoförü, kısa süreli kovalamacanın ardından yolcuları yakalayarak tartışmaya başladı. Tartışma esnasında, şoförün ödemeyi alması üzerine taraflar olay yerinden ayrıldı.

Havai Fişek Fabrikasında Patlama: Ölü ve Yaralılar Var Havai Fişek Fabrikasında Patlama: Ölü ve Yaralılar Var

Editör: Şahsüver ÇITIR