Tunahan Ak, MasterChef 2021 sezonunda güleryüzü ve başarılı performansıyla izleyicileri kendine hayran bırakmıştı. Şimdi ise, Öykü Dörtler ve Aslı Sever'in sunduğu Toksik İlişkiler programına konuk olarak yaptığı çarpıcı cinsellik ve yatak odası itiraflarıyla dikkat çekiyor. 

Selin Yağcıoğlu ve Allan Hakko Çeşme’de Tatilde Selin Yağcıoğlu ve Allan Hakko Çeşme’de Tatilde

‘’Asla Yatağıma Götürmüyorum’’

Sempatik şef, programda yaptığı açıklamada yatak odasını özel bir alan olarak gördüğünü belirterek, "Yatak odası benim özel alanım, uyumak için kullanıyorum orayı. Asla yatağıma götürmüyorum." dedi. Bu itirafıyla adeta ağzımızı açık bırakan Tunahan, hijyen ve kişisel alanına verdiği önemi vurguluyor.

Son dönemde magazin dünyasında artan cinsellik itiraflarına bir yenisini de Tunahan Ak ekledi. Tunahan Ak’ın açıklamaları program sunucularını güldürürken sosyal medyada ise tepkilere neden oldu. 

L Koltukta Cinsellik Açıklaması Hayrete Düşürdü!

Programdaki bir diğer ilginç itirafında ise Tunahan, başka birinin yatağına girmenin kendisine uygun olmadığını şu sözlerle ifade etti: "Düşünsene bir koku siniyor başkasının, gece yarısı çarşaf değişiyorsun falan hiç benlik değil. Bu yüzden L koltuk aldım bir tane..." Tunahan'ın özel hayatına dair samimi itirafları, izleyicileri kendine çekiyor.

MasterChef'ten kamera karşısına geçen Tunahan Ak, Toksik İlişkiler programında gündelik yaşamına dair açık ve şaşırtıcı konuşmalarıyla izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Yemek yetenekleriyle olduğu kadar özel hayatındaki tercihleriyle de konuşulan isim olan Tunahan Ak'ın samimi itirafları, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.

Editör: Haber Merkezi