Müge Anlı'nın ATV ekranlarında sunulan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında, kaybolan Mehmet Ali Özdemir'in kayınbiraderi Mehmet Genç tarafından öldürüldüğü şoke eden bir itirafla gün yüzüne çıktı. Uzun süredir kayıp olan Özdemir'in cinayeti, Türkiye'nin gündemine oturdu.

Mehmet Ali Özdemir'in kayboluş hikayesi, canlı yayında işlenirken, dramatik bir şekilde cinayet itirafıyla son buldu. Mehmet Genç, programın canlı yayınında, Mehmet Ali Özdemir'i nasıl öldürdüğünü detaylarıyla anlattı.

Mehmet Ali Özdemir Cinayeti Canlı Yayında Açığa Çıktı!2

Korkunç Plan ve İtiraf

Mehmet Genç, eniştesi Mehmet Ali Özdemir'i öldürme planını, Mehmet Ali'nin kardeşi ve Mehmet Genç'in eşi Meryem ile birlikte yaptıklarını itiraf etti. Genç, "Kardeşimi çok dövüyordu, dayanamadım. Silah alarak eve çağırdım, geldiğinde de 3 el ateş ederek öldürdüm," dedi. İtirafın ardından, Mehmet Genç'in eşi Meryem de kocasının cinayeti işlediğini doğruladı.

Mehmet Ali Özdemir Cinayeti Canlı Yayında Açığa Çıktı!1

Havai Fişek Fabrikasında Patlama: Ölü ve Yaralılar Var Havai Fişek Fabrikasında Patlama: Ölü ve Yaralılar Var

Cinayet Sonrası Temizlik

Mehmet Genç ve ailesi, cinayetin ardından kanıtları yok etmek için Özdemir'in cansız bedenini taşıyıp temizlik yapmışlar. Cinayetin işlendiği evdeki kan izlerini temizleyerek, cesedi bir çuvala koyup, Mehmet Genç'in aracıyla gömdükleri belirlendi. Meryem, kocasının ailesiyle birlikte, üzerlerine kan sıçrayan kıyafetleri yıkayıp, düğün bahanesiyle çıkan silah seslerinin duyulmamasını sağladı.

Editör: Şahsüver ÇITIR