Melek Mosso yapacağı konser oldukça fazla tepki toplamıştı. Konser öncesinde gelen aşırı tepkiler neredeyse konserin iptal edilmesine sebep olacaktı. Lakin daha sonrasında Melek Mosso gelen tepkilerin aslında neyi, neden yaptığı açıklamasıyla kendisini savunmaya çalışırken, yaptığı açıklamalar tepkilerin önüne geçemedi. İptal edilmesi düşünülen Melek Mosso konserinin gerçekleştirilmesi ve konserde tekrar kendisini açıklayarak yanlış anlaşılma durumlarından dolayı özür dileyen sanatçı, yine de bu tepkileri bitiremedi. 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı, Cüneyt Yüksel kendisine ve duruma gelen ağır eleştiriler, tepkiler karşısında istifa etmek zorunda kaldı. İstifa ettikten sonra boşalan koltuğuna ise, Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar oturdu. 

SEÇİMLERDEN ÖNCEKİ, SEÇİMDEN SONRA PAHALIYA PATLADI!

SEÇİMLERDEN ÖNCEKİ, SEÇİMDEN SONRA PAHALIYA PATLADI!

Seçimden önce yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Melek Mosso, seçimlerin ardından oldukça fazla tepki almış ve almaya devam ediyordu. Gelen bu tepkilerin sebebi, aslında seçim sürecinde yaptığı hakaret olarak düşünülen konularla ilgili. Daha sonrasında bir belediyenin onunla öncesinde konser için anlaştığını duyanlar bu konserinde iptal edilmesi yönünde çok eleştirilerde bulunmuşlardı. Her şeye rağmen konserin gerçekleşmesi ve ardından gelen yoğun tepkilere belediye başkanı dayanamayarak istifa etmek zorunda kaldı. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin bu yıl 57'ncisini düzenlediği Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında son gün sahne alan Melek Mosso her ne kadar konuyla ilgili açıklamalar yaparak durum karşısında özür dilemiş olsa da, bu durum yine tepkilerin kesilmesini sağlamadı. Ayrıca sanatçının AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile sahnede birlikte şarkı söylemeleri bu gelen tepkileri arttırdı. 

ÖNCE ANKARAYA ÇAĞIRILDI, SONRA İSTİFA ETTİ! 

Gelen yoğun tepkilerin sonrasında yaptığı davranışlardan dolayı savunma vermek amacıyla Ankara'ya çağırılan AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, verdiği savunmanın ardından istifasını etti. Daha sonrasında verilen istifanın ardından Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Hüseyin Uzunlar göreve getirildi.

İ Am Playr APK İndir (Son Sürüm) 2024 İ Am Playr APK İndir (Son Sürüm) 2024

ÖNCE ANKARAYA ÇAĞIRILDI, SONRA İSTİFA ETTİ! 

HELALLİK İSTEDİ

İsitifasını ederken hem teşkilatından hem de arkadaşlarından helallik istediği bir not paylaştı. Ayrıca bu durum karşısında özür dileyen eski belediye başkanı, şuanda hangi görevde olacağı veya ne yapacağı bilinmemekte. Herhangi bir gelişme yaşandığı taktirde konuyla ilgili güncel haberleri en hızlı şekilde sizlerle paylaşacağız.