Malatya Büyükşehir Belediyesi, Filenin Sultanları'nın parlayan yıldızı Melissa Vargas'a hemşehrilik beratı verme kararı alarak onu resmen Malatyalı yapacak. Bu özel karar, Malatya'nın spor camiasında ve halkı arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Maç Sonrası Gergin Anlar: Özhan Pulat ve Emre Belözoğlu Açıklama Yaptı! Maç Sonrası Gergin Anlar: Özhan Pulat ve Emre Belözoğlu Açıklama Yaptı!

Bir Spor Yıldızı Malatya'ya Bağlanıyor

Malatya'da yayın yapan Yeni Malatya Gazetesi'nin haberine göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın meclise sunduğu önerge oy çokluğu ile kabul edildi. Bu kararın ardından Melissa Vargas'ın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından hemşehrilik beratıyla onurlandırılması bekleniyor.

Melissa Vargas: "Malatyalıyım"

Melissa Vargas, 16 Ekim 1999'da Küba'nın Cienfuegos şehrinde doğdu. Son yıllarda Türkiye'de bulunduğu süre boyunca sık sık "Malatyalıyım" diyerek gündeme gelmişti. Türk vatandaşlığına geçişi sırasında büyük destekçisi olan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da Melissa Vargas'ın Malatyalı olmasından büyük gurur duyduğunu ifade etmişti.