Volkan Demirel ve Zeynep Demirel Boşanıyor mu? Volkan Demirel ve Zeynep Demirel Boşanıyor mu?

İlk paragrafta belirtilen bu olay, Akşener ve Yavaş'ın katıldığı miting öncesi gerçekleşti. Akşener ve Yavaş'a, Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu ve İYİ Parti Bursa milletvekili adayları da eşlik etti. 

AKŞENER, HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ

Akşener, Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada Sinan Ateş cinayeti üzerinden hükümeti eleştirdi. Ateş'in öldürülmesiyle ilgili olarak azmettiricilerin belli olduğunu ve katillerin de bilindiğini söyleyen Akşener, "Gabar'da bize mezar kazdıran Sayın Erdoğan, nasıl oluyor da Sinan Ateş'in katillerini, azmettiricilerini bulamıyorsun" diyerek tepki gösterdi. Bu olayın iktidardan gitmek anlamına geldiğini vurgulayan Akşener, "Sözünün geçmediği bir cumhurbaşkanı, topal ördek olmuş bir cumhurbaşkanı demektir" ifadesini kullandı.

SEÇİMLERE İLİŞKİN SÖYLEMLER

Mitingde seçimlere ilişkin de söz alan Akşener, "14 Mayıs akşamı Allah şahittir, helal oylarınızla bu seçimi kazanacağız" dedi. Akşener, partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13'üncü cumhurbaşkanı olacağını, Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarını emekli edeceklerini ve partilerini birinci parti yapacaklarını sözlerine ekledi.

KATİLLER HESAP VERECEK

Akşener, Sinan Ateş'in katillerinin ve azmettiricilerinin hesap vereceği sözünü vererek, "Ben o hesabı sormazsam namerdim, şerefsizim" ifadelerini kullandı. Ayrıca Akşener, Ateş'in arkadaşlarıyla görüştüğünü ve milletvekili görünüşlü bir muhteremin, kendilerine "14 Mayıs akşamının ertesi günü 15 Mayıs sabahı artık Bulgaristan'a kaçarsınız" dediğini belirtti.