Yaz spor okulları, yaz dönemi boyunca öğrencilere farklı spor dallarında eğitim veren kurumlardır. Bu okullar, çocukların ve gençlerin yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenir. Eğitim ve öğretim hayatının bu dönem yaz arasına girmesiyle birlikte yaz spor okullarında hem eğlenmek hem de eğitim görmek isteyen öğrenciler bu başvuruları kaçırmamaları gerekmektedir.

Matematik Oyunu Yapma Proje Ödevi Tüm Sınıflar İçin Özel Cevap! 2024 Matematik Oyunu Yapma Proje Ödevi Tüm Sınıflar İçin Özel Cevap! 2024

2023 yılının haziran ayında başlayan kayıt sürecinde ne yaparak başvurularını gerçekleştirebileceklerini bilmeyen çok fazla öğrenci bulunmaktadır. Meram belediyesi tarafından düzenlenen bu yaz spor okullarına başvuru sürecinde sizlere yardımcı olmak amacıyla bu güncel haber üretilmiştir. Aynı zamanda yaz spor okulları başvurusu haricinde ne zaman başlayacağı? ve başvurunun nasıl yapılır? gibi konu hakkında merak edilen haberleri de paylaşmaya devam edeceğiz.

MERAM BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI NEDİR? - 2023

Meram Belediyesi tarafından 2023, Haziran ayında kayıtları başlatılan yaz spor okulları ile ilgili merak edilen bir çok bilgi bulunuyor. Hem eğlenmek hem de yaz ayında eğitimlerini özel görmek isteyen öğrencilerin katılabileceği bir fırsat. Yaz spor okulları, öğrencilere birçok farklı spor dalında eğitim verirken, aynı zamanda spora olan ilgiyi arttırmayı ve spor kültürünü yaygınlaştırmayı hedefler.

5-15 yaş aralığında olan çocukların yaz spor okullarına katılarak 11 branş ve 9 ayrı tesiste eğitimler verilecek. futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, kort tenisi, masa tenisi, yüzme, cimnastik, wushu, kick boks ve taekwondo gibi bir çok spor dalında alabilecekleri eğitim hem sosyal hayatları, hem de gelecekleri için oldukça önemli bir amaca hizmet ediyor. Sadece sporcu yetiştirmek değil, aynı zamanda sportif ve akıllı bir nesil içinde bu yaz spor okulları önemlidir.

MERAM BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları başvurusu için katılımları resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirmeniz gerekmektedir. "merambelediyespor com" resmi web internet sitesi üzerinden başlatılan başvuru sürecine doğrudan katılabileceksiniz. Herhangi bir ücret ödemeden yapabileceğiniz başvuru için önce resmi web sitesi üzerinden kayıt olmanız gerekmektedir.

Basit kayıt aşamasının ardından web sitenin ana sayfası üzerinde gördüğünüz "Yaz Spor Okulları Başvurusu" adındaki içeriğe tıklayarak ilgili alana yönlendirileceksiniz. Oradan karşınıza çıkan adımları eksiksiz girmeniz halinde sonrasında başvurunuzu göndererek gerçekleştirebilirsiniz.

KAYITLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR VE BİTİYOR?

Meram Yaz Spor Okulları için kayıt süreci 12 haziran 2023 Pazartesi günü başladı, son tarih 18 Haziran Pazar günü olarak belirlendi. Yani öğrenciler Meram yaz spor okulları için kayıt yaptırmak istediklerinde bu tarihler arasında kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Aksi taktide sonradan yapılmak istenilen kayıtlar başarısız olacaktır ve kabul görmeyecektir.