Mercedes-Benz'in göz alıcı yeni modeli CLE Coupe, Türkiye'de heyecan verici bir satışa çıkış gerçekleştirdi. Otomobil, akıcı çizgileri ve alçak kaputuyla güçlü bir karakter sunuyor. Motor kaputundaki güç kubbeleri ve çerçevesiz kapılar, CLE'nin dış tasarımına dinamizm katıyor. Sportif görünümünü ise 19 inç ve 20 inç boyutlarındaki hafif alaşım jantlar ile en üst seviyeye taşıyor.

Windows 11 Dosya Gezgini Yenileniyor! İşte Yeni Özellikler Windows 11 Dosya Gezgini Yenileniyor! İşte Yeni Özellikler

Dinamik Aydınlatma ve Kaslı Arka Tasarım

Ön farlar, ışık koşullarına, trafik durumuna, yolun yapısına ve hava durumuna göre uyarlanabilen bir şekilde sürekli olarak ayarlanarak rahat ve güvenli sürüş sağlıyor. Arka tasarım, çerçevesiz tasarımıyla kaslı bir ifade sunarken, difüzördeki krom detaylar, parlak siyah süslemeler ve iki parçalı arka aydınlatma grubu sportif lüksü vurguluyor. 

Teknoloji Dolu İç Mekan Detayları

CLE Coupe'nin iç mekanı, 12,3 inç tamamen dijital gösterge paneli ve 11,9 inç merkezi medya ekranı ile sürücüye yüksek çözünürlüklü bir deneyim sunuyor. AMG karbon-fiber süslemeler ve özel entegre spor ön koltuklar, iç mekanı çevreleyen ambiyans aydınlatmasıyla birleşerek premium bir atmosfer oluşturuyor. Ayrıca, koltuklardaki 6 farklı masaj modu, sürücüye lüks bir konfor sunuyor. 

Performans ve Verimliliği Buluşturan Motor Seçenekleri

CLE Coupe, dört silindirli benzinli motoru ve 4MATIC sistemiyle hibrit çözümleri bir araya getirerek sürüş keyfini ve verimliliği optimize ediyor. Turbo besleme ve 48 Volt beslemeli entegre marş jeneratörü, düşük devirlerde devreye girerek hem yakıt tasarrufu hem de daha fazla tork sağlıyor.

Yeni Mercedes-Benz CLE 300 4Matic, 4.634.800 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu. Bu güçlü ve lüks otomobil, tasarımı ve performansıyla dikkat çekerek otomobil tutkunlarını cezbetmeye hazır.

Editör: Haber Merkezi