GPT-4o’un Windows’un bir parçası olarak kullanılması düşünülürken Copilot’a entegre edilmesi bekleniyor.

Microsoft CEO'su Satya Nadella, Bloomberg'de yaptığı röportajında, OpenAI'ın GPT-4o adlı son teknolojisinin Copilot'ın bir parçası olarak yakın zamanda kullanıma sunulacağını duyurdu. Bu entegrasyon, Windows kullanıcılarının yapay zekâ desteğinden daha etkin bir şekilde yararlanmalarını sağlayacak.

MICROSOFT CEO'SU, GPT-4o'un COPILOT'A ENTEGRE OLACAĞINI DUYURDU

Hamster Kombat Combo Kart 15 Haziran 2024 Günlük Şifreleri Hamster Kombat Combo Kart 15 Haziran 2024 Günlük Şifreleri

Microsoft CEO'su, yapay zekâ modellerini yerel olarak işlemek için nöral işlem birimlerinin kullanılacağını vurguladı. Ayrıca OpenAI'ın ilerlemelerini güvenlikle sağlamak istediğini dile getirdi. Nadella, Windows makinelerinde yer alan ve çeşitli kullanıcılar tarafından kullanılan 40'tan fazla yapay zekâ modeline sahip olduklarını belirtti.

Nadella, Windows'un çağa uygunluğunu düşünmenin heyecan verici olduğunu ifade etti. Yapay zekânın bilgisayar kullanımını daha da geliştireceğine olan inancını paylaştı. Ayrıca, Apple'ın bilgisayarlarda yaptığı başarılı işlere atıfta bulunarak, gerçek rekabeti yeniden getirmek istediklerini belirtti. Nadella, Windows PC'ler ile Apple'ın Mac'leri arasındaki uzun süredir devam eden rekabetin, yeni nesil bilgisayarların özel yapay zekâ çipleri ve daha hızlı performansıyla yeniden canlanacağını dile getirdi.

Microsoft CEO'su Nadella'nın bu açıklamaları, yapay zekâ teknolojisinin ve rekabetin bilgisayar endüstrisindeki geleceği üzerinde önemli etkileri olacağı yönünde yorumlanıyor.