Tokat'ta Jandarma Ekibine Patlama Saldırısı: 7 Yaralı! Saldırıyı Kimler Yaptı Tokat'ta Jandarma Ekibine Patlama Saldırısı: 7 Yaralı! Saldırıyı Kimler Yaptı

Sedat Peker'in devamı niteliğinde olduğu ile alakalı düşüncelerin gitgide daha çok belirginleştiği ve YouTube'da yapmış olduğu yayınlar ile Türkiye basınında önemli bir yer edinen Muhammed Yakut'un Almanya'da öldürüldüğü ve konuyla alakalı yayın yasağı getirildiği aktarıldı.

Muhammed Yakut öldü mü? Muhammed Yakut nerede?Soruları vatandaşlar tarafından son birkaç gündür araştırılmaya devam ediliyor. Ayrıntıları bu haberimizde bulabilirsiniz.

MUHAMMED YAKUT ÖLDÜ MÜ?

Muhammed Yakut'un Diyarbakırlı olduğu belirtiliyor. 50'li yaşlarda olduğu tahmin edilen Muhammet Yakut'un iş dünyasında çeşitli alanlarda çalışmaları olduğu belirtiliyor.

MUHAMMED YAKUT NEREDE YAŞIYOR?

Muhammed Yakut'un Almanya'da yaşadığı bizzat kendisi tarafından YouTube videosunda aktarıldı. Muhammed Yakut'un Türkiye'deki iş ve politik dünya ile alakalı yapmış olduğu ifşaatlar akabinde kendisine bir operasyon düzenlenip Almanya'da öldürüldüğü söylendi. Tiktok'ta yayılan bu haberin doğru olup olmadığını henüz bilmiyoruz. Bu nedenle takipte kalıp konuyla alakalı yeni gelişmeler olduğu zamanda sizlere aktaracağız.