Levent Özdilek Eşi Kimdir? Neden Araştırılıyor? Levent Özdilek Eşi Kimdir? Neden Araştırılıyor?

Mustafa Sandalın karısı Melis Sandal, Muğla'da bindiği Cayrokopterin havada uçuş gerçekleştirirken motorunda çıkan arıza nedeniyle acil iniş yapması sonucu yaralandı. 34 Yaşındaki Melis Sandal tatil için gittiği Muğla'da eğlenmek ve aktivite yapmak için Cayrokopter'e bindi. Havada seyir halindeyken motorunda çıkan araza sonrasında aşağıya acil iniş gerçekleştirirken ünlü sanatçının eşi bu olayda yaralandı. 

MUSTAFA SANDAL'IN KARISI MELİS SANDAL, CAYROKOPTER KAZASI GEÇİRDİ! AŞAĞI DÜŞÜNCE CANINDAN OLUYORDU!

MUSTAFA SANDAL'IN KARISI MELİS SANDAL, CAYROKOPTER KAZASI GEÇİRDİ! AŞAĞI DÜŞÜNCE CANINDAN OLUYORDU!

Mustafa Sandal'ın karısı Melis Sandal, Muğla'da bindiği Cayrokopter'in havada uçarken bir anda motorunun bozulmasıyla birlikte acil iniş yapmak zorunda kaldılar. Saat 18.00'aralığında gerçekleşirken Menteşe ilçesinin Zeytin Mahallesi, Hayıtlı üzerinde uçarlarken motor arızası nedeniyle inmek zorunda kaldılar. Usta pilot motor arızası nedeniyle acil iniş yaparak tarlada zeytin ağaçları sayesinde durdurabildi. 

Olayda Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal da yaralandı. Kaldırıldığı hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Melis Sandal bu olayda sol elinin kırıldığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi. 

PİLOT USTACA DAVRANDI!

PİLOT USTACA DAVRANDI!

Carokopter'i uçuran pilot tecrübesinden dolayı motor arızası verdiğinde herhangi bir panik yapmadan en az hasarla kurtulabilecekleri bir alana iniş yapmayı başardı. İndikleri tarlada bulunan zeytin ağaçları onların gidişini yavaşlatarak durmalarını sağladı. Melis Sandal sadece sol elinin kırılmasıyla ve pilot da hafif sıyrıklarla bu vahim olayı en az hasarlı şekilde atlatabildiler. Şuanda sağlık durumlarının iyi olduğu bilinen Pilot ve Melis Sandal ile ilgili gelişmeler yaşandığı taktirde sizlerle son dakika bilgisi olarak paylaşılmaya devam edilecek. 

Cayrokopter Nedir?

MUSTAFA SANDAL'IN KARISI MELİS SANDAL, CAYROKOPTER KAZASI GEÇİRDİ! AŞAĞI DÜŞÜNCE CANINDAN OLUYORDU! 

"Cayrokopter" kelimesi yanlış yazılmış bir kelime olup, muhtemelen "Quadcopter" kelimesi kastedilmiştir. Quadcopter, dört pervaneli bir dron türüdür. İsmi, "quad" (dört) ve "copter" (helikopter) kelimelerinin birleşmesinden oluşur. Quadcopter'lar, havada sabit kalabilme yeteneğine sahip olan, yüksek manevra kabiliyeti olan ve hafif yapılı olan araçlardır.

Çoğunlukla hobi amaçlı kullanılan quadcopter'lar, aynı zamanda endüstriyel, askeri, arama kurtarma, haberleşme ve çeşitli diğer alanlarda da kullanılmaktadır. Quadcopter'lar, dahili olarak bulunan birçok sensör ve stabilizasyon sistemi sayesinde uçuşlarını kontrol edebilirler ve genellikle uzaktan kumanda veya önceden programlanmış bir rota takibi ile yönlendirilirler.