Yapılacak personel alımları, Rektörlük birimleri, Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği, Veteriner Fakültesi, Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (KONÜDAM) ve Diş Hekimliği Fakültesi için ayrılmış durumda. Bu birimlerde görevlendirilmek üzere; Psikolog, Kütüphaneci, Tekniker, Destek Personeli, Teknisyen, Garson, Diyetisyen, Diğer Sağlık Personeli ve Sağlık Teknikeri gibi kadrolarda toplamda 146 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde yer alan şartları taşımaları gerekmekte. Bunun yanında adayların T.C. vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, görevini yapmasına engel olacak sağlık sorununun bulunmaması, askerlik ile ilgisi olmaması ve herhangi bir suç hükümlülüğünün olmaması şartları arasında yer almaktadır.

KPSS ŞARTI

Başvuru yapacak adayların KPSS şartını da taşımaları gerekmektedir. Lise mezunu adaylar için P94, Ön Lisans mezunu adaylar için P93 ve Lisans mezunu adaylar için P3 puan türlerinden en az 55 puan almaları gerekmektir.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvurular 16 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla başlamıştır. Adayların başvurularını tamamlayabilmeleri için gerekli belgeleri eksiksiz olarak 30 Mayıs 2023 tarihine kadar https://basvuru.erbakan.edu.tr adresi üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Başvuru süreci sona erdikten sonra, ön eleme yapılacak ve uygun görülen adaylar sınavlara çağrılacak.

Bartın Üniversitesi'nde Önemli Ziyaret: ÖSYM Başkanından Rektöre Destek! Bartın Üniversitesi'nde Önemli Ziyaret: ÖSYM Başkanından Rektöre Destek!

Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından yapılan 146 sözleşmeli personel alımı ilanı, iş arayanlar için umut oldu. Adayların başvuru şartlarını ve sürecini yakından takip etmeleri önemli bir adımdır. Başvurusu kabul edilen adayların, görev aldıkları birimlerde üniversitenin hizmet kalitesine katkıda bulunacaklarına inanılıyor.