Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yaşanan trajik olay, şehri yasa boğdu. İki farklı düğün salonundan çıkan araçların karıştığı kaza sonrasında çıkan kavgada, genç bir uzman çavuş kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti. Kavga sırasında 2 kişi daha yaralandı.

Yasaklı Bölgede Düğün Trafik Kazası ve Ardından Kavga

Edinilen bilgilere göre, olay Melikgazi ilçesine bağlı Mimsin Mahallesi'nde gerçekleşti. Birbirine yakın konumda bulunan iki farklı düğün salonundan çıkan araçlar arasında kaza meydana geldi. Kazanın ardından, iddiaya göre, taraflar arasında sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Bıçaklar ve Tabancalar Konuştu

Çıkan kavganın büyümesiyle birlikte, taraflar arasında bıçak ve tabancalar kullanıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı.

İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024 İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024

Kavgada 3 kişi yaralandı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan 26 yaşındaki U.D., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç adamın Diyarbakır'da uzman çavuş olduğu öğrenildi. U.D.'nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Diğer Yaralıların Durumu ve Soruşturma

Diğer iki yaralının tedavilerinin sürdüğü ve sağlık durumlarının stabil olduğu belirtildi. Olay yerinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, olaya karışan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Yaşanan bu üzücü olayla ilgili olarak resmi makamlar tarafından derinlemesine bir soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, olayın neden çıktığı, kavgaya karışan taraflar ve olayın gelişimi detaylıca inceleniyor. Olaya ilişkin gelişmeler, soruşturma tamamlandığında kamuoyu ile paylaşılacak.