Nurdan Tavukçuoğlu Ardal Kimdir? hakkındaki ölüm haberlerinin ardından insanlar tam olarak neden öldüğünü ve olayın arkasında başka bir durum, olup olmadığıyla ilgili sorularına cevap arıyorlar. Eskiden Cumhuriyet Halk Partisinde Rize bölgesinden sorumlu Kadın Kolları başkanlığı yapmış Nurdan Tavukçuoğlu Ardal, 5. katta bulunan evinin balkonundan aşağıda düşerek yaşamını yitirdi. Olayın haberlere taşınmasıyla birlikte siyasi kariyerinin de olduğunu öğrenenler bu durumun bir komplomu, yoksa tahlisiz bir kaza mı? olduğunu da merak ediyorlar.

5. Katta bulunan dairesinin balkonundan aşağıya düşerek yaşamını yitiren Nurdan Tavukçuoğlu Ardal için aynı zamanda kimdir? sorusu da merak edilerek araştırılmaktadır. Hakkında çok fazla bilginin bulunmamasıyla birlikte olayı da kendilerince anlamak isteyenlerin merak ettikleri bu sorular cevaplandı.

Ayda Öztoprak İnstagram Hesabı Nedir? Ayda Öztoprak İnstagram Hesabı Nedir?

NURDAN TAVUKÇUOĞLU ARDAL KİMDİR?

CHP Rize örgütlenmesinde kadın kolları başkanlığı görevinde bulunan Nurdan Tavukçuoğlu Ardal, son zamanlarda bu görevinde değildi. Rize'de bulunduğu kendi dairesinin 5. katından aşağıya düşerek yaşamını yitirmesi üzerine hakkında bazı sorular araştırılmaya başlandı. Allahtan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Cumhuryet Halk Partisinde Rize bölgesindeki Kadın Kolları Başkanlık Görevinde bulunan Nurdan Tavukçuoğlu Ardal vefat etmeden önce herhangi bir görevi yoktu. Bulunduğu 5'inci katın balkonundan zemin kata düşerek hayatını yitiren Ardal, düştüğünde bu durumun hemen ambulansa bildirilmesiyle Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım servisindeyken yapılan müdahalelere rağmen kurtulamayarak vefat etti.

NURDAN TAVUKÇUOĞLU ARDAL NASIL ÖLDÜ?

Eskiden Cumhuriyet Halk Partisinde Rize'de Kadın Kolları Başkanlığı yapmış olan Nurdan Tavukçuoğlu Ardal görevden alınma sebebi bilinmiyor. 5 Temmuz tarihinde Nurdan Tavukçuoğlu Ardal'ın kızının düğünü olduğu da gelen bilgiler arasında yer almaktadır. 2 çocuk annesi Ardal, Rize'deki 5. katta bulunana evinin balkonundan aşağıya düşerek hayatını kaybetti. Aşağıya düştüğünde Ambulans ekipleri olay yerine gelip, yoğun servise kaldırılsa da, yapılan müdahaleler onu hayata tutundurtamadı.

52 yaşında tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Doktorların tüm çabalarına rağmen, 5'inci kattan düşmenin verdiği ağır etki vücudunun daha fazla hayatta kalmasına müsaade etmedi.