Nevşehir'de meydana gelen ve şoke eden bir olay, bölge sakinlerini derinden üzdü. Boşandığı eşiyle arasındaki gerilimi hala üzerinden atamayan Oğuzhan Ş., eski kayınvalidesi Deste A. (55) ve kayınbabası İsmail A.’yı (61) ziyaret etmeye karar verdi. Ancak bu ziyaret, hiç kimsenin beklemediği şekilde sonuçlandı.

Olay, şehrin Beddik Mahallesi'nde yer alan TOKİ bloklarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ayrı yaşamaya başladığı eşinin evine giden Oğuzhan Ş., burada eski kayınvalidesi ve kayınbabası ile karşılaştı. Ancak bu karşılaşma, oldukça gergin anlara sahne oldu ve başlayan tartışma, kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü.

Oğuzhan Ş., tartışma esnasında öfkelenerek eski kayınvalidesi Deste A. ve kayınbabası İsmail A.’yı darp etmeye başladı. Bu arbede sırasında, kontrolünü kaybeden Oğuzhan Ş., 5. kattaki evin penceresinden düşerek ağır yaralandı.

Mersin'de Vahşet... Eşini Öldürüp İntihar Etti Mersin'de Vahşet... Eşini Öldürüp İntihar Etti

Komşuların hızla ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Oğuzhan Ş., Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen genç adam, yaşam mücadelesini kaybetti. Diğer yandan, olayda ağır yaralanan Deste A. ve İsmail A.’nın tedavileri hastanede sürdürülüyor.

Bu trajik olayın ardından, yetkililer derhal harekete geçerek olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattılar. Olayın detayları ve sebepleri üzerine yürütülen soruşturmanın, kısa süre içerisinde tamamlanması ve olayın aydınlatılması bekleniyor. Bu acı haber, Nevşehir'de büyük üzüntü yaratırken, vatandaşlar arasında da tedirginliğe sebep oldu.