Sokakta Önüne Geleni Bıçakladı: Bingöl'de 2 Ölü, 7 Yaralı Sokakta Önüne Geleni Bıçakladı: Bingöl'de 2 Ölü, 7 Yaralı

İstanbul'un Fatih ilçesi Topkapı Mahallesi'nde, bir öğretmenin aracına düzenlenen silahlı saldırı sonucu şoke eden bir cinayet meydana geldi. Abdulbaki Durmaz isimli 44 yaşındaki Türkçe öğretmeni, aracında seyir halindeyken bir taksiden inen şüpheli tarafından hedef alındı.

Abdulbaki Durmaz, sabah saatlerinde yaşanan trajik olayda, art arda ateş edilen kurşunların hedefi oldu. İddialara göre, saldırgan Durmaz’ın aracına yaklaşarak peş peşe ateş açtı ve aynı hızla taksiden inip kaçtı. Olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Durmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından İstanbul Polis Teşkilatı, kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili görgü tanıklarının ifadelerine başvurulurken, çevredeki güvenlik kameraları da detaylı bir şekilde inceleniyor. Saldırganın kimliğini ve kaçış güzergahını belirlemeye çalışan ekipler, suçlu veya suçluların en kısa sürede adalet karşısına çıkarılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR