Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına geri dönüşe hazırlanıyor. Kızı Mercan'ın doğumunun ardından bir süre dinlenmeyi tercih eden Özge Özpirinçci izleyicileri tarafından özlenen bir isimdi. Şimdi heyecanla beklenen yeni dizi projesi Sandık Kokusu ile ekran geri dönmeye hazırlanıyor. Heyecan dolu dizi Show TV’de yer alçak.

Bahar Yeni Fragmanı Neden Yok? 2024 Mayıs Bahar Yeni Fragmanı Neden Yok? 2024 Mayıs

Özge Özpirinçci'nin Oyunculuk kariyeri Başarılı Projelerle Dolu

Al Yazmalım Aşk Yeniden Kadın gibi muhteşem dizilerde başrolde yer aldı ve yanı sıra birçok sinema filmiyle de büyük beğeni topladı. Son dönemde dijital platformlarda yer içeren projelerle dikkat çeken Özge Özpirinçci uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarında sevilen bir karakteri canlandırmak için geri dönüş yapıyor.

Sandık Kokusu Adlı Dizinin Konusu

Sandık Kokusu adlı yeni dizi etkinliklere farklı bir hikâye sunacak. Özge Özpirinçci dizide Karsu karakterine hayat verecek. Dizinin hikâyesi bir anne ile kızının yaşadığı duygusal ve dokunaklı anları konu alacak. Özellikle doğum sahnesiyle başlayacak olan dizi anne ile kız ilişkilerinin derinliklerine inerek gerçekleştirilecek duygusal bir yolculuk sunacak.

Duygularını İfade Etmekten Çekinmedi

Özge Özpirinçci yeni dizi projesiyle ilgili farklı şu sözlerle ifade etti. Sandık Kokusu'nu kabul ederken not alırken senaryo en önemli şeydi benim için. Onu hayatta geçirecek ekip ile her konuşma heyecanıma heyecan katarken bir genel olarak da güvende hissettirdi. Ama kimse bana bu o kadar harika oyuncuların sayısı artmıştı.

Necip Memili Kadroda Yer Alıyor

Dizide Özge Özpirinçci ‘ye usta oyuncular Necip Memili ve Metin Akdülger grubu devam edecek. Ayrıca usta oyuncu Demet Akbağ'a da teklifler yapıldı ve görüşmelerin devam ettiği basına yansıdı. Sandık Kokusu Show TV ekranlarında birleştirilecek ve ekim bölgelerinde çekimlerine başlanması planlanıyor. Özge Özpirinçci için hem profesyonel bir sınav hem de annelikle iş kurma açısından önemli bir proje olacak olan Sandık Kokusu işlemlerin büyük ilgisini çekecek aday gibi görünüyor. Özge Özpirinçci hayranları sevilen oyuncu bu yeni projede başarılı bir sabırsızlıkla bekliyor.