Sosyal medyada yaptıkları lüks paylaşımlar ve hakkında başlatılan soruşturma ile gündeme gelen fenomen çift Özlem ve Tayyar Öz, haklarında yapılan yorumlara karşı savcılıktan bekledikleri desteği alamadı. Çiftin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarının ardından savcılığın başlattığı soruşturma, eleştiri olarak değerlendirildi ve hakaret unsurları bulunmadığı belirtildi.

Soruşturma Başlamıştı: Mal Varlıkları Donduruldu

Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmasının ardından, dikkatler Özlem ve Tayyar Öz çiftine çevrilmişti. Yapılan lüks paylaşımların ardından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında çiftin mal varlıklarına el konulmuş, çeşitli suçlamalarla yargılanmalarına karar verilmişti. 

Yorumlara Savcılıktan Ret: Eleştiri Sınırları Aşılmadı

Çift, sosyal medya kullanıcısı Yağmur Ç.'nin yaptığı bir paylaşım üzerine savcılığa başvurarak hakaret suçlamasıyla soruşturma talep etti. Ancak savcılık, dosyada yeterli delil bulunmaması ve iddia edilen yorumların hakaret içermeyip eleştiri niteliğinde olduğunu belirtti. Hakaret suçunun unsurlarının oluşmadığını savunan savcılık, sesli, yazılı veya görüntülü iletilerle hakaret suçundan başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verdi.

Survivor'ın İlk Kadın Şampiyonu Merve Oflaz Bikinili Pozlarıyla Yok Artık Dedirtti! Survivor'ın İlk Kadın Şampiyonu Merve Oflaz Bikinili Pozlarıyla Yok Artık Dedirtti!

Çiftin İstediği Sonuç Alınamadı Eleştiri Hukuki Sınırları Aşmadı

Özlem ve Tayyar Öz çifti, savcılıktan bekledikleri sonucu alamayarak, eleştiri sınırları içinde kaldığı belirtilen yorumlara karşı mücadelelerini sürdürüyor. Çiftin yaşadığı bu hukuki süreç, sosyal medya fenomenlerinin paylaşımlarıyla beraber artan eleştiri ve yorumlara karşı savcılık merciinden alınan bir ret kararı olarak dikkat çekiyor.

Editör: Haber Merkezi