Serik ilçesinde sabahın erken saatlerinde kontrolünü kaybeden bir otomobil, çevredeki pek çok nesneye çarparak durabildi. Kazanın şiddeti, otomobilin hemen hemen hurdaya dönmesine neden oldu. Ancak araç içerisinde bulunan üç kişi, bu korkunç kaza sonrasında neredeyse yara almadan kurtuldu.

Kaza, Serik'e bağlı Merkez Mahallesi, Çınaraltı Meydanı'nda saat 05.15 sıralarında gerçekleşti. E.İ. yönetimindeki 07 BOR 704 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünü kaybetmesiyle birlikte, bir ağaca, sinyalizasyon direğine, elektrik panosuna ve bir aydınlatma direğine ardı ardına çarptı. Kazanın etkisiyle yola dökülen akaryakıt, potansiyel bir tehlikeye dönüştü. Ancak polis ekipleri, bu riski minimize etmek için hızla harekete geçti. Ellerindeki kumları kullanarak yolda oluşan akaryakıt lekelerini temizlediler.

2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi! 2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi!

Polisin Özverili Müdahalesi

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, otomobildeki üç kişiyi kontrol amaçlı hastaneye götürdü. Görgü tanığı Arif Seyrek, kazanın ardından yaşadığı şaşkınlığı; "Gök gürültüsüne benzer bir ses duydum. Sonra kaza olduğunu gördüm. Ne varsa kırmış, devirmiş. Modelli bir araç hurdaya çıktı. Yaralıları ambulans götürdü" sözleriyle ifade etti.