Diz de Lincoln Burrows adlı bir adamın, işlediği iddia edilen bir suç nedeniyle aldığı idam cezası sonrası, kardeşi Michael Scofield'ın onu hapishaneden kaçırmak için yaptığı plan ve plan doğrultusunda aldığı riskleri bambaşka bir şekilde ele almıştır.

Hapishaneden Kaçırmak İçin Yaptığı Plan Olağan Üstüydü

Michael, hapishanenin mimarı olarak çalıştığından dolayı birçok yerine hakimdir. Hapishaneye girmek ve çıkmak için her türlü yolu biliyordur. Fakat hapishaneden kaçmak hiç de kolay olmayacaktı. Dizi, hapishaneden kaçış sürecinde yaşanan zorlukları ve heyecan dolu bir dramatik hikayeyi ele alıyor. Mükemmel ötesi bu dizi her bölümü ve sezonu çok sevildi ve takip edildi.

Öyle Bir Geçer Zamanki Dizisi Gerçek mi? 2024 Öyle Bir Geçer Zamanki Dizisi Gerçek mi? 2024

Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı Mı?

Prison Break dizisi, yeni sezon hazırlıklarının başladığına dair konuşmalar sosyal medyada çok konuşuldu. Hatta internet üzerinde dolaşan haberlerle gündemde olan dizinin senaryosunun da hazır olduğu söyleniyor. Uzun bir aranın ardından dizinin hayranları, bu haberin yayılması ile heyecanlanmış durumda.

Diziye Türk Bir Oyuncu Dahil Edilecek Mi?

Yeni sezon öncesi hatta diziye Türk bir oyuncunun dahil olacağı söylentileri de mevcut. Bu çerçevede ülkemizde büyük bir ilgi uyandırdı ve dizinin ne zaman başlayacağı ya da haberin doğru olup olmadığı ile ilgili net bilgi gelmedi.

Yeni Sezon Büyük Bir Heyecanla Bekleniyor

Dizinin hayranları, Michael Scofield ve Lincoln Burrows'un maceralarını izlemek ve ekran karşısında heyecanla yeni bölümü izlemek için sabırsızca bekliyor. Uzun yıllar boyunca hatırlanan karakterler ve karmaşık hikayeler büyük beğeni görmüştü. Yeni sezonla geri dönme fikriyle birleşince ve özellikle Türk oyuncunun dizide yer alacağı iddiaları merak uyandırmış durumda.

Eğer yeni bir sezon gerçekten gelirse, kesinlikle büyük bir yankı uyandıracağı kesin. Dizinin hayranları karakterlerin yeni maceralarını merakla beklerken ülkemizde yerli oyuncunun kim olacağı merak ediliyor. Dizinin yeniden başlayacak mı böyle bir söylenti doğru mu yapımcılardan kısa süre içerisinde açıklama gelmesi bekleniyor.