Akış halindeki videolarda reklamlar kaçınılmazdır. Bu reklamlar izleyiciler için çok sinir bozucu ama aynı zamanda büyük paralar da getiriyorlar ve bunların çoğu içerik üreticilerine gidiyor. . Belki siz de televizyondaki reklam aralarıyla veya web sitelerindeki pop-up'larla büyüdünüz ve bunların işin doğası gereği normal olduğunu kabul ediyorsunuz. Ancak çoğu kişi için YouTube reklamları rahatsız edici ve sinir bozucu oluyor ve patform da bunların aşılmasını zorlaştırıyor. Neyse ki bu sinir bozucu reklamları aşmanın hâlâ yolları var.

Youtube Premium İçin Ödeme Yapın

YouTube TV ile karıştırılmaması gereken (kablolu TV izlemenin yerini alabilen) YouTube Premium , YouTube ile aynıdır; yalnızca reklamsızdır. YouTube Music Premium ile birlikte gelen bu özellik, abonelerin masaüstünde arka planda reklamsız şarkı ve videolar oynatmasına ve daha sonra izlemek üzere video indirmesine olanak tanır. Reklamlardan korunma özgürlüğü, mobil cihazlara ve hatta YouTube uygulamasının yüklü olduğu TV'lere kadar uzanır. Ve YouTube Kids de gençler için oluşturulan vşdeolardan reklamı kaldırır. Reklamları aşmanın bir yolu olan Youtube Premium güncel üyelik fiyatlarına internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Chrome Youtube Açılmıyor Çözümü 4

TAB+Enter'ı Deneyin

Bir YouTube videosunda videodan önce gösterilen reklam sırasında, reklamı neden gördüğünüze ve arkasında kimin olduğuna ilişkin ayrıntıların yer aldığı "Bu Reklam Hakkında" kutusunu açmak için klavyenizdeki Tab+Enter tuşlarına dokunun. Buradan reklamı bildirebilir veya en azından gelecekte aynı reklamı görmeyi bırakma şansına sahip olabilirsiniz. Bu reklamı görmeyi durdur seçeneğini seçtiğinizde söz konusu reklamın bir daha görünmemesi gerektiğini belirten bir uyarı görürsünüz. Ancak bunun gelecekte aynı reklamverenin içeriğini görmenizi engellemeyeceğini unutmayın.

Windows için AdLock

Bir web tarayıcısında https://adlock.com/adlock-for-windows/ adresine gidin . Windows için AdLock, kullandığınız herhangi bir tarayıcıdaki veya oyunlarda görünen her reklamı engelleyecek ücretli bir abonelik hizmetidir. Satın almadan önce denemek için İndir seçeneğine tıklayarak ve yazılımı indirerek ücretsiz deneme sürümünü kullanmak için kaydolabilirsiniz .

İndirilen yazılımı yükleyin. Dosyanın indirilmesi tamamlandığında web tarayıcınızda bir bildirim penceresi görmelisiniz. Exe dosyasını açmak için buna tıklayın. Bildirimi kaçırdıysanız indirilen dosyayı Dosya Gezgini'nin "İndirilenler" bölümünde bulabilirsiniz.

Kurulum sihirbazını takip edin. Evet'e tıklayın ve yazılımın bilgisayarınızda değişiklik yapmasına izin verin, ardından bir yükleme konumu seçin ve Bitti'ye tıklayın .

AdLock'u açın. İçinde "Reklam" yazan asma kilide benzeyen simgeyi tıklayın.

Açmak için açma/kapatma düğmesine tıklayın.

Voleybol Tuğba Şenoğlu Neden Oynamıyor? 2024 Voleybol Tuğba Şenoğlu Neden Oynamıyor? 2024

Şu anda açtığınız herhangi bir web tarayıcısı, reklamları otomatik olarak engelleyecektir; buna YouTube reklamları da dahildir.

Editör: Şahsüver ÇITIR