MCG Film Medya tarafından yapılan ve Mahmut Cüneyt Göz'ün yapımcılığını üstlendiği 'Sadık Ahmet' adlı film Batı Trakya Türklerinin mücadelesini dünyaya duyuran lider Dr. Sadık Ahmet'in hayat hikâyesini anlatıyor. Film 2024 yılında vizyona girecek. Proje tasarımı ve kreatif yapımcılığını Muhammet Usta'nın üstlendiği senaryosu Mert Dikmen'e ait olan Sadık Ahmet filminin yönetmen koltuğunda Hakan Yonat oturuyor. Film Dr. Sadık Ahmet'i tüm dünyanın tanıdığı bir siyasi karakter haline getiren yaşamını detaylarıyla ele alacak.

Sinema Severler Hikâyeyi Bekliyor

Dr. Sadık Ahmet'i canlandıran başarılı oyuncu Turgay Aydın'ın performansı, adalet arayışındaki mücadelesini derinden anlatarak izleyicilere etkileyici bir deneyim sunacak. Filmin zengin oyuncu kadrosunda Turgay Aydın Nur Fettahoğlu Erkan Can Ozan Akbaba Renan Bilek İlker Aksum Taner Rumeli Burak Satıbol Uğur Yücel Erdal Beşikçioğlu Suzan Kardeş ve Doğukan Güngör gibi tanınmış isimler yer alıyor. Sadık Ahmet' filmi 2024 yılında sinemaseverlerle buluşacak ve tarihi bir hikâyeyi büyüleyici bir şekilde beyaz perdeye taşıyacak.

Dengeler'de Yeni Bölüm Sürprizlerle Dolu: 5. Bölüm GAIN'de İzle! Dengeler'de Yeni Bölüm Sürprizlerle Dolu: 5. Bölüm GAIN'de İzle!

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

Erdal Beşikçioğlu, 16 Eylül 1970 tarihinde Eskişehir Türkiye'de doğmuş olan ünlü bir Türk oyuncu ve yönetmendir. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu olan Beşikçioğlu ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda oyunculuk eğitimi almıştır.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi İle Ünlendi

Erdal Beşikçioğlu'nun oyunculuk kariyeri tiyatro televizyon ve sinema alanlarında geniş bir yelpazeye sahiptir. Türk tiyatrosunun önemli oyuncularından biri olarak kabul edilir ve birçok tiyatro oyununda sahne almıştır. En bilinen rollerinden biri Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı televizyon dizisindeki başkarakter Behzat Ç. rolüdür. Bu dizideki performansı büyük beğeni kazanmış ve Türk televizyonculuğunda önemli bir yer edinmiştir.

Tiyatro Dallarında Oldukça Başarılı

Erdal Beşikçioğlu sinemada da birçok filmde rol almıştır. Hem dramatik hem de komedi türündeki yapımlarda yer almış başarılı oyunculuğu ile tanınmıştır. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra yönetmenlik de yapmaktadır ve tiyatro oyunları yönetmiştir. Erdal Beşikçioğlu Türk eğlence endüstrisinde önde gelen isimlerden biridir ve çok sayıda ödül kazanmış bir sanatçıdır.