Konya’nın Kulu ilçesinde yaşayan Sultan Yaylalı, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Anneannesi olan Sultan Yaylalı’nın vefatı tüm Türk toplumunu derinden üzdü. 86 yaşında hayata gözlerini yumarak aramızdan ebediyete ayrılan Sultan Yaylalı, Acıkuyu Mahallesi Merkez Mezarlığı’na toprağa verildi.

CENAZE TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

Sultan Yaylalı için gerçekleştirilen cenaze törenine birçok önemli isim katılım gösterdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bakan Koca’nın babası Hasan Koca, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Ankara Valisi Vasip Şahin, İl Jandarma Komutan Vekili Vedat Cenger, ilçe protokolü mensupları, akrabaları ve mahalle sakinleri de cenaze töreninde hazır halde bulundu.

Valorant TPM 2.0 Hatası Neden Çıkıyor? Çözümleri! 2024 Valorant TPM 2.0 Hatası Neden Çıkıyor? Çözümleri! 2024

Cenaze namazı öğle saatlerinde kılındı ve ardından dualar eşliğinde Sultan Yaylalı son yolculuğuna uğurlandı. Törende yas tutan ailesine taziye dileklerini ileten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, acılarını paylaştı ve sevenleri ile birlikte Sultan Yaylalı’yı yad etti.

SULTAN YAYLALI'NIN ÖRNEK HAYATI

Sultan Yaylalı, hayatı boyunca sevgi dolu bir insan olarak biliniyordu. Yaşadığı mahallede ve çevresinde çok sayıda kişi tarafından sevilen Yaylalı, örnek bir hayat yaşamıştı. Ailesi ve sevenleri tarafından çok özleneceği kesin olan Sultan Yaylalı, sonsuzluğa uğurlandı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI YOLLANIYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın anneannesi Sultan Yaylalı’nın vefatı, Türk toplumunu derinden üzüntüye boğdu. Cenaze törenine katılım gösteren isimler ve vatandaşlar, aileye başsağlığı dileklerini dile getirdiler. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun.