Şahinbey Belediyesi tarafından başlatılan "Ayakkabı başvuru formu" işlemlerini nasıl yapabileceklerini merak edenler için güncel bilgiler sizlerle paylaşılmaya devam edilecek. 2023 yılında başlatılan Ayakkabı yardımı adı altında alınan başvuru formlarından şartları yerine getirenler tespit edilerek uygun görülenlere teslimatlar yapılacak. Ülkemizde hemen hemen her belediye başlattığı yardım kampanyaları ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Şahinbey belediyesi ise ayakkabı ihtiyacı olanlar için başlattığı bu durumdan yararlanmak isteyenler nasıl başvuru yaparak formu doldurabilecekleri konusunda yardım istiyorlar. 

Ateş Kuşları Neden Final Oluyor? Ateş Kuşları Neden Final Oluyor?

ŞAHİNBEY BEYEDİYESİ AYAKKABI BAŞVURU FORMU NASIL DOLDURULUR?

ŞAHİNBEY BEYEDİYESİ AYAKKABI BAŞVURU FORMU NASIL DOLDURULUR?

Resmi web sayfaları üzerinden katılına bilecek olan bu yardım sürecinde sizde eğer şartları karşılıyorsanız başvuru işlemlerinizi yaparak bu yardımlardan almaya hak kazanabilirsiniz. Şuan için henüz 2023 yılında başlatılan Ayakkabı yardım kampanyası hakkında çok detaylı bilgi paylaşılmamıştır. Konu hakkında herhangi bir gelişme yaşandığı taktirde duruma dair güncel haberleri de en hızlı şekilde sizlerle paylaşıyor olacağız.

Genellikle haberleri duyanlar "Şahinbey Belediyesi Ayakkabı Başvuru Formu Doldur" için yaptıkları araştırmalarda forma nasıl ulaşabileceklerini bilemedikleri gibi formdaki maddeleri nasıl doldurmaları gerektiği konusunda da tereddüt yaşayabiliyorlar. 

BAŞVURU YAP!

BAŞVURU YAP!

Şahinbey Belediyesi tarafından başlatılan "Ayakkabı Yardımı" kampanyası kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz ayakkabı dağıtımı yapılacaktır. Başvuru işlemlerini yapmak isteyenler için güncel bilgiler şu şekildedir:

  • Başvurular, Şahinbey Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan "Ayakkabı Yardımı Başvuru Formu" üzerinden yapılmaktadır.
  • Başvuru formunda adınız, soyadınız, adresiniz, telefon numaranız gibi kişisel bilgileriniz ile ayakkabı numaranız ve ayakkabı bedeninize ilişkin bilgiler istenmektedir.
  • Başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra, formu onaylayarak göndermeniz gerekmektedir.
  • Başvuru formunuz incelendikten sonra, Şahinbey Belediyesi tarafından gerekli kontroller yapılacak ve ihtiyacınızın olup olmadığına dair bir değerlendirme yapılacaktır.
  • Başvurunuz uygun görüldüğü takdirde, belirtilen tarihlerde belediye ekipleri tarafından ayakkabılarınız teslim edilecektir.
  • Başvuru tarihi henüz belirlenmemiş olmakla birlikte, belediye tarafından ilan edildiği takdirde başvuru yapabilirsiniz.

Şahinbey Belediyesi'nin başlattığı Ayakkabı Yardımı kampanyası ile ihtiyaç sahibi vatandaşların ayakkabı ihtiyaçları karşılanırken, kampanyanın başarılı bir şekilde yürütülebilmesi için doğru ve eksiksiz başvuru yapmanız önemlidir. Başvurularınızın kabul edilmesi halinde, belediye tarafından belirtilen tarihlerde ayakkabılarınız teslim edilecektir.