Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza, Samsun-Ordu karayolunun 52. kilometresinde Dalbahçe mevkisinde gerçekleşti. Kazada her iki aracın sürücüleri ve yolcuları yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde meydana geldi. Yusuf G. idaresindeki 52 DA 530 plakalı otomobil, aniden önüne çıkan bir köpeğe çarptıktan sonra refüje çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Bu çarpmanın ardından otomobil, karşı şeride geçerek Dursun T. yönetimindeki 55 GR 190 plakalı başka bir otomobile çarptı. Kazada her iki aracın sürücüsü ile otomobillerde bulunan 4 yolcu yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hemen Çarşamba Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların durumunun ciddiyetini korumadığı ve tedavilerine başlandığı öğrenildi.

TCMB'den Türk lirasını Destekleyen Radikal Adımlar Kredi Erişimi Kolaylaştırılıyor! TCMB'den Türk lirasını Destekleyen Radikal Adımlar Kredi Erişimi Kolaylaştırılıyor!

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Yusuf G.'nin bir uzman çavuş olduğu bilgisi de elde edildi. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Trafik ekipleri, kaza anının güvenlik kameralarından elde edilen görüntülerini incelemeye aldı. Ayrıca, köpeğin ani çıkışının da kazaya etkisi olup olmadığı araştırılıyor.