Geçtiğimiz günlerde transfer yasağı alan Samsunspor ve Adana Demirspor için FIFA'dan beklenmedik bir dönüş geldi. FIFA'nın Trendyol Süper Lig'de mücadele eden 7 takıma yönelik açıkladığı transfer yasaklarına ilişkin güncelleme, kulüp taraftarlarını sevindirdi. 

Transfer Arenası Karışık, Kulüpler Yeniden Kartlarını Paylaşıyor!

FIFA'nın, tescil yasağına tabi tutulan kulüpleri dijital bir platformda listeleyerek şeffaflığı teşvik etme çabası, transfer yasaklarına süresiz bir güncelleme getirdi. Bu kapsamda, Yukatel Adana Demirspor, Bitexen Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Atakaş Hatayspor, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor'a 3'er, Yılport Samsunspor'a ise 2 dönem transfer yasağı konulmuştu.

Cezalar Kalktı: Adana ve Samsun Kulüplerine Yeşil Işık

Son alınan kararlarla birlikte, Adana'ya 3, Samsun'a 2 dönemlik uygulanan transfer yasaklarının süresiz olarak kaldırıldığı açıklandı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, transferde önemli bir adım atarak Motez Nourani ile anlaştıklarını taraftarlarına duyurdu.

Galatasaray Lecce Maçı Önemli Dakikalar Özeti İzle Galatasaray Lecce Maçı Önemli Dakikalar Özeti İzle

FIFA'nın İkinci Hamlesi: Ankaragücü ve Kayserispor'a Süresiz Yasak

Ancak, sevindirici haberlerin yanında FIFA'nın önceki kararlarında revizyona gidildiği, Ankaragücü ile Kayserispor'a verilen 3 dönemlik transfer yasaklarının süresiz olarak güncellendiği belirtildi. Kulüplerin konu hakkında resmi bir açıklama yapmaması ise merak uyandırıyor.

Editör: Haber Merkezi