Sevilen diziler arasında yer alan Sandık Kokusu, yeni bir karakterle izleyicilerin karşısına çıktı. Ancak, dizinin son bölümünde yaşanan üvey baba ve kız arasındaki yasak aşk sahnesi, izleyicilerin tepkisine neden oldu. RTÜK'e seslenen binlerce izleyici, diziye toplum ahlakına aykırı olduğu gerekçesiyle ceza verilmesini talep etti.

Irmak'ın Yasak Aşkı: Filiz ve Adnan Arasında Kopan Fırtına

Dizide, Meriç Aral'ın canlandırdığı Irmak karakteri, annesi Filiz'in (Demet Akbağ) üvey babası Adnan (Metin Akdülger) ile yasak bir aşk yaşayarak annesini terk ettiği sahne izleyicileri derinden sarsıyor. Filiz'in kızı olan Irmak, yıllar sonra annesiyle karşılaşıyor ve ortaya çıkan gerçekler, aile içinde büyük bir fırtınanın kopmasına neden oluyor. Eşi Adnan'ın, "Ben sevdiğim kadınla gidiyorum" demesiyle, Irmak üvey babasıyla el ele evden ayrılıyor. Bu durum, Filiz'i gözyaşlarına boğarak ailede büyük bir yıkıma sebep oluyor.

Toplumun Ahlaki Değerleri Sarsıldı: RTÜK'e Gelen Tepkiler

Dizideki üvey baba ve kız arasındaki yasak aşk sahnesi, izleyiciler tarafından toplum ahlakına zarar verici olarak değerlendirildi. Binlerce izleyici, RTÜK'e seslenerek bu tür içeriklere karşı sert tedbirler alınmasını talep etti. "Üvey baba ile yasak aşk toplum ahlakını bozuyor" ve "Reyting uğruna yapılmayan kalmadı" gibi yorumlar, dizinin sosyal medyada gündem olmasına neden oldu.

Efsane Devam Ediyor: Çakallarla Dans 7 Geliyor! Hangi Platformda Efsane Devam Ediyor: Çakallarla Dans 7 Geliyor! Hangi Platformda

Sandık Kokusu: Aile İçindeki Zorlu Yolculuk

Dizinin temel konsepti, üç çocuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir travma sonrası İstanbul'a gelmesi ve hayata yeniden tutunma çabası üzerine kurulu. Aile olabilmenin, geçmişin yükleriyle mücadele ederek özgürleşebilmenin zorlu yolculuğu izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çeken Sandık Kokusu

Sandık Kokusu'nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili gibi usta isimler yer alıyor. Dizinin etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu, izleyicileri her bölümde sürükleyici bir atmosferin içine çekmeye devam ediyor.

Sandık Kokusu'nun son bölümündeki yasak aşk sahnesi, izleyiciler arasında büyük bir tartışma yarattı. Toplumun ahlaki değerlerini sarsan bu olay, RTÜK'e yapılan başvurularla diziye karşı sert tepkilere neden oldu. Dizinin ilerleyen bölümlerinde nasıl bir gelişme yaşanacağı ise merakla bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi