Şanlıurfa'nın pitoresk ilçesi Halfeti, dün akşam saatlerinde meydana gelen ve bir kişinin yaşamını yitirdiği, iki kişinin de yaralandığı üzücü bir trafik kazasıyla sarsıldı. Halfeti ile Birecik ilçelerini birbirine bağlayan yoğun karayolunda gerçekleşen kaza, bölge sakinlerini ve geçiş güzergahını kullananları derinden etkiledi.

Alınan bilgilere göre kaza, akşamüstü saatlerinde, Halfeti ile Birecik arasındaki karayolunda yaşandı. Yaşar Patli (29) isimli sürücü, eşi N.P. ile birlikte bankada çalıştıkları Halfeti'ye doğru yola çıkmıştı. Patli'nin kullandığı 34 FBG 754 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ziya A. idaresindeki 34 KF 0928 plakalı araç ile çarpıştı. Kaza sonucu her iki araç da ciddi hasar aldı.

Kazanın haber verilmesi üzerine, olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri acilen yönlendirildi. Sağlık ekipleri, yapılan ilk incelemede Yaşar Patli'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer sürücü Ziya A. ve araçtaki banka çalışanı N.P., yapılan ilk yardım müdahalesinin ardından hızla Birecik Devlet Hastanesi'ne nakledildi ve tedavi altına alındı.

Mersin'de Kan Donduran Aile Katliamı! 3 Ölü Mersin'de Kan Donduran Aile Katliamı! 3 Ölü

İtfaiye ekipleri, kazada araç içerisinde sıkışan Patli'nin cenazesini güçlükle çıkarttı. Cenaze, otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Jandarma ekipleri, kaza yerinde incelemelerde bulunarak, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Soruşturma, kazanın nedenlerini ve sorumlularını belirlemek üzere devam ediyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR