Evet, yanlış duymadınız. Bu kadın, evini sadece kötü insanlara satmak istiyor. Neden mi? Çünkü alt kattaki komşuları onun hayatını zehir etmiş. Nasıl mı? Gelin birlikte bakalım.

Bu kadının adı Özge Şeker. 35 yaşında, özel bir firmada çalışıyor. Bir yıl önce Zafer Mahallesi'ndeki bu siteye taşınmış. Ama pişman olmuş. Çünkü alt kattaki komşuları sürekli gürültü yapıyormuş. Sabah akşam müzik dinliyor, bağırıp çağırıyor, kapıları çarpıyor, eşyaları deviriyormuş. Özge Hanım da bunlara dayanamamış ve site yönetimine şikayet etmiş. Ama nafile. Site yönetimi de bu komşularla baş edememiş.

Özge Hanım polise de başvurmuş ama o da bir sonuç vermemiş. Polis gelip uyarınca komşular bir süre susuyor ama sonra yine devam ediyorlarmış. Özge Hanım da artık dayanamayıp evini satmaya karar vermiş.

Ama o da ne? Evi satmak isteyenlerin çoğu da alt kattaki komşular gibiymiş. Özge Hanım'ın evine gelenlerin çoğu da gürültücü, saygısız, kaba insanlarmış. Özge Hanım da bunlara evini satmak istememiş.

Sonunda Özge Hanım çareyi ilginç bir ilan yazmakta bulmuş. Evinin balkonuna "Satılık. Alt kattaki kötü insanlardan dolayı daha kötü insanlara satılıktır" yazısı asmış.

Bu ilan görenleri hem şaşırtmış hem de güldürmüş. Kimi Özge Hanım'a hak vermiş, kimi de onunla dalga geçmiş.

Özge Hanım ise ilanının amacını şöyle açıklamış: "Ben artık bu evden gitmek istiyorum ama alt kattaki komşular gibi olanlara da satmak istemiyorum. Belki daha kötü olanlar gelirse onlar alt kattakileri susturabilir diye düşündüm."

Özge Hanım'ın bu ilanı işe yaradı mı bilmiyorum ama ben onun yerinde olsam başka bir siteye taşınırdım.

Siz ne dersiniz? Sizce Özge Hanım'ın yaptığı doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız? Yorumlarınızı bekliyorum.