İcardi'den Tepki Çeken Paylaşım! Wanda Nara’nın Üstsüz Fotoğraflarını Paylaştı! İcardi'den Tepki Çeken Paylaşım! Wanda Nara’nın Üstsüz Fotoğraflarını Paylaştı!

TV8 ekranlarında yayınlanan Demet ve Jess'le Gel Konuşalım dünkü konukları Alişan ve Ceylan, şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Daha önce Alişan ile birlikte gündüz kuşağında program yapan Demet Akalın, Seda Sayan'ın kanalla anlaşarak kendi programlarını ellerinden aldığını iddia etti.

Canlı yayında Jess Molho'ya açık olan Alişan, "Demet'e sürekli 'partnerim' demen beni canımı sıkıyor" şeklinde espri yapınca ikili, daha önce Star TV'de de yaptıkları programın perdesini arkasını da anlatmaya karar verdi. 

'’Ben Geliyorum Sabahların Sultanı Olarak’’

Akalın, Seda Sayan'ın programlarını ellerinden aldığını belirterek, "Biz Alişan'la bir sezon partnerlik yaptık. O da Seda abla, bizim elimizdeki alana kadar. Önce bana 'Aaa ne alakası var çocuklar. Öyle dedikodular var sakın ha' dedi. Ben zaten." Miami'ye gittim, bana bir şey olmadı ama Alişan garibim hiç yakıştıramadı. Sonra bana Seda abladan bir mesaj geldi '’Ben geliyorum sabahların sultanı olarak’’ diye. Ben de öyle mi dedim. Her şey olabilir. Televizyon camiası bizim sanat camiasından daha bela ve fena" dedi.

Yaşanan buluşmasının ardından Seda Sayan'ın Demet Akalın'a cevap vermediği ise merak konusu haline geldi. Akalın, programlarının yerine Seda Sayan'ın getirilmesini bu şekilde değerlendirdi. Bu gelişmeler, televizyon dünyasındaki rekabetin arka planını bir kez daha gün dünyasında ortaya çıkardı.

Editör: Haber Merkezi