Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi'nin organize ettiği özel etkinlikte, şehit aileleri Seyhan Baraj Gölü'nde tekne turuyla moral buldu. Adana'nın Sarıçam ilçesindeki bu etkinlik, şehit ailelerine unutulmaz anlar yaşattı.

Dernek binasından toplanan katılımcılar, otobüslerle Seyhan Baraj Gölü'ne taşındı ve burada kulübe ait tekneyle eşsiz bir deneyim yaşadılar. Etkinlik boyunca katılımcılara ikramlarda bulunuldu ve küçük hediyeler verildi.

şehit yakınları

Dernek Başkanı Mehmet Ali Bakır, "Amacımız ailelerimize moral vermek. Bu tür etkinlikler, şehit ailelerinin yaralarına bir nebze olsun merhem olabilmek adına düzenleniyor. Şehit ailelerimizin yanında olmanın, onları hatırlamanın ve hatırlatmanın önemini biliyoruz" şeklinde konuştu.

Teknesini her yıl bu özel etkinlik için şehit ailelerine tahsis eden Mehmet Karabıyık, "Onların yüzlerinde bir tebessüm görmek her şeye değer" dedi.

Bursa'da Zincirleme Kaza: 3 Yaralı Bursa'da Zincirleme Kaza: 3 Yaralı

Etkinlikte şehit ailelerine yemek ikram eden Nuri Erzi, "Her zaman onların yanındayız ve desteğimiz sürekli olacak" diye konuştu.

Bir baba olarak duygularını ifade eden Mevlüt Kubat, oğlunu 2016 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör saldırısında kaybetmişti. Oğlunu kaybettikten sonra yaşadığı acıyı dindirebilmek adına düzenlenen etkinliklere katıldığını ifade eden Kubat, "Daha önce de bu tura katılmıştım. Bu tür organizasyonlarla hatırlanmak, içimizde bir burukluk olmadan bir nebze olsun rahatlatıyor" dedi.