Sosyal medya hesabından konserin iptal edildiğini duyuran Marsis'in solisti Korhan Özyıldız, konserin yapılacağı yer olan Rize'de kendilerine izin verilmediğini açıkladı. Ayrıca, konserin iptal edilmesine tepki gösteren Özyıldız, "Kendi memleketimiz Rize’de bir konserimize daha izin verilmedi. Peki, kabul edecek miyiz bunu? Tabii ki hayır. Baharın gelişini engelleyemeyecekler" ifadelerini kullandı.

Sertab Erener Eurovision Şarkı Yarışması Final Şarkısını İzle 2024 Sertab Erener Eurovision Şarkı Yarışması Final Şarkısını İzle 2024

Daha sonra yaptığı paylaşımda, solist Korhan Özyıldız, konserin Fındıklı Belediyesi tarafından ilçede yapılacağını duyurdu. Fındıklı ilçesi, Rize'nin batısında yer alan bir bölgedir. Özyıldız, bu paylaşımında da "Bahar gelecek, yasaklar bitecek!" sözleriyle konserin iptalinin üzücü olsa da son olmayacağına değindi.

Konserin iptaline neden olan sebepler hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak son dönemde Türkiye'de kültürel etkinliklerin iptali sıkça gündeme gelmekte. Bu durum, sanatçıların ve hayranlarının endişesini arttırıyor.