Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın ardı ardına kazandığı ödüllere tepki gösterdi: "Allah'ım, ne kadar az yetenekli oyuncumuz varmış. Ödüller, organizasyonların kendi reklamları için mi hep kafa isimlere gidiyor?"

Türkiye’nin yetenekli ve güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya hem oyunculuğu ile hem de güzelliği ile kendine hayran bırakırken peş peşe ödüller alması ve her organizasyonda, reklamda bulunması tepki topladı.

Her ödülün Sarıkaya’ya verilmesinin ardında başka bir sebep aranmaya başladı. Diğer ünlü isimlerin Serenay Sarıkaya’nın art arda ödül almasına tepkisi ise; organizasyonların reklamlarında Serenay Sarıkaya’nın bulunması üzerine oldu. 

Serenay Sarıkaya'nın Ödüllerine Rüzgar Aksoy'dan Çarpıcı Sözler

Serenay Sarıkaya, şu sıralar Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Ancak, önceki akşam katıldığı bir törende iki ödül birden alması, Aksoy'un eleştirilerine neden oldu. Tören sırasında "Yine ben, yine ben, yine ben" diye bağıran Sarıkaya'ya atıfta bulunan Aksoy, "Başarılı ne kadar az oyuncumuz varmış" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Ece Erken Tatilde Stres Attı! Ece Erken Tatilde Stres Attı!

"Yine o yine o yine... Allah'ım, ne kadar az oyuncumuz varmış yetenekli... İnanamıyorum. Bu ödüller, organizasyonların kendi reklamları için mi hep kafa isimlere gidiyor. Yine yine... Yok canım ne alakası var" şeklinde tepki gösteren Aksoy, Sarıkaya'nın sıkça ödül almasını sorgulayarak sektördeki yetenek çeşitliliği konusunda düşündürücü bir noktaya işaret etti.

Editör: Haber Merkezi