Fenerbahçe Ankaragücü Canlı Maç İzle... Trendyol Süper Lig'de futbol heyecanı devam ediyor. Fenerbahçe, 23. hafta mücadelesinde Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma, 28 Ocak Pazar günü saat 19.00'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Futbolseverler, mücadeleyi beIN Sports 1 kanalında canlı olarak izleyebilecek. Bu karşılaşma, iki takım için de ligdeki konumları açısından büyük bir önem taşıyor.

Fenerbahçe Ankaragücü 28 Ocak Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. Bu kritik mücadele, beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak ve sporseverlerin beğenisine sunulacak. Fenerbahçe Ankaragücü maçını canlı olarak HD İzle!

Şifresiz Selçuk Sports Fenerbahçe Ankaragücü Maçını HD (CANLI İZLE)

Başakşehir Fenerbahçe Maçı

beIN SPORTS Canlı Yayını

Canlı Maç İzle Detayları

Mourinho'nun Orta Saha Transfer Listesi Sızdı: Üç Aday Var Mourinho'nun Orta Saha Transfer Listesi Sızdı: Üç Aday Var

Takımların Geçmiş Karşılaşmaları ve İstatistikleri

Fenerbahçe ve Ankaragücü, Süper Lig tarihinde toplam 107 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde Fenerbahçe 69 galibiyet alırken, Ankaragücü 11 kez üstünlük sağladı. 27 maç ise berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, bu maçlarda 199 gol atarken, Ankaragücü 72 gol kaydetti. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Ankara'da oynanan maçı Fenerbahçe 1-0 kazanmıştı.

Fenerbahçe Ankaragücü

Fenerbahçe'nin Form Durumu ve Eksikler

Fenerbahçe, ligde bu sezon evinde oynadığı 11 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Takım, iç sahada rakip filelere 34 gol gönderirken, kalesinde 19 gol gördü. Avrupa Konferans Ligi'nde ise evindeki 6 maçın tamamında galibiyet elde etti. Fenerbahçe'de sakatlıklarını atlatan Leonardo Bonucci, Miha Zajc, Miguel Crespo ve Rodrigo Becao takımla çalışmalara başladı. Ancak sakatlığı bulunan Fred, Luan Peres ve Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Bright Osayi-Samuel, maç kadrosunda yer almayacak.

Ligin En Golcü Takımı Fenerbahçe

Süper Lig'de 22 hafta sonunda 57 puan toplayan Fenerbahçe, 22 maçın 20'sinde gol atma başarısı gösterdi. Sarı-lacivertliler, rakip filelere toplamda 59 gol gönderdi. Edin Dzeko, attığı 16 golle takımının ve Süper Lig'in gol krallığı yarışında lider durumda.

Fb Maçı-1

Fenerbahçe'nin Yenilmezlik Serisi ve Teknik Direktörlerin Karşılaşması

Fenerbahçe, son lig maçında Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı. Bu süreçte 8 galibiyet ve 3 beraberlik alan Fenerbahçe, formda bir görüntü çiziyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, ligde ikinci kez karşı karşıya gelecek. İki teknik adamın rekabeti, maçın bir başka ilgi çekici yönü.

Maçın Hakemi Cihan Aydın

Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak bu heyecanlı mücadeleyi, Cihan Aydın yönetecek. Aydın'a yardımcılık yapacak isimler Aleks Taşçıoğlu ve Volkan Ahmet Narinç olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Kargın.

Bu karşılaşma, her iki takım için de ligdeki yerlerini sağlamlaştırmak ve üst sıralara tırmanmak için büyük bir fırsat sunuyor. Futbolseverler, bu önemli mücadeleyi canlı yayında takip ederek, Süper Lig'deki heyecana ortak olacaklar.

Editör: Şahsüver ÇITIR