Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta: Galatasaray, Ümraniyespor ile kritik bir 5. tur maçına çıkıyor. Bu karşılaşma, futbolseverler tarafından merakla beklenen bir mücadele olarak öne çıkıyor. Maç, 18 Ocak Perşembe günü saat 21.00'de A Spor'da canlı olarak ekranlara gelecek.

Taraftarium24 Galatasaray - Ümraniyespor Maçı Canlı İzle! Şifresiz Selçuk Sports Galatasaray Maçını Kaçak HD İzle! Taraftarium24 Galatasaray - Ümraniyespor Maçı Canlı İzle! Şifresiz Selçuk Sports Galatasaray Maçını Kaçak HD İzle!

Galatasaray ile Ümraniyespor arasındaki bu karşılaşma, son dönemdeki performansları göz önüne alındığında büyük bir merak konusu. Galatasaray, bu önemli maça dört önemli eksikle çıkacak. İcardi ve Oliveira'nın sakatlıkları, Hakim Ziyech ile Bakambu'nun ise Afrika Uluslar Kupası nedeniyle takımdan ayrı olmaları, sarı-kırmızılıların kadro derinliğini sınayacak. Ancak, Galatasaray'ın Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez, sakatlığının sona ermesiyle Ümraniyespor maçında yer alacak.

Şifresiz Selçuk Sports Galatasaray - Ümraniyespor Maçını HD (CANLI İZLE)

Galatasaray Ümrani̇yespor Maçi

beIN SPORTS Canlı Yayını

A SPOR CANLI YAYIN

G S Ümraniye

Muhtemel 11'ler Sahaya Hazır

Galatasaray'ın muhtemel 11'i oldukça dengeli bir yapıya sahip. Takım, Günay, Ali Turap, Sanchez, Kaan Ayhan, Kazımcan, Berkan, Eyüp Aydın, K. Demirbay, Barış Alper, Zaha ve Halil'den oluşuyor. Ümraniyespor ise Abdulsamed, Popov, Cavare, Mustafa, Hasan, Diniyev, Serkan, İlhami, Uğur, Emre ve Bouali ile sahaya çıkacak.

Tarihte İlk Kez Türkiye Kupası'nda Karşılaşıyorlar

İki takım, Türkiye Kupası'nda ilk kez karşı karşıya gelecek. Daha önce Süper Lig'de iki kez mücadele eden ekiplerden Galatasaray, her iki maçı da kazanarak üstünlüğünü göstermişti. Galatasaray bu maçlarda 4 gol atarken, Ümraniyespor ise 2 gol kaydedebilmişti.

Sanchez'in Sahada Olması Bekleniyor

Galatasaray'da Ümraniyespor maçı öncesinde İcardi ve Oliveira sakatlıklarından, Hakim Ziyech ile Bakambu da milli takımları ile Afrika Uluslar Kupası'nda olmasından dolayı kadroda yer almayacak. Sakatlığından dolayı oynamayan Galatasaray'ın Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez, Ümraniyespor maçında görev alacak.

Savic Trabzonspor'da! 3 Yıllık Sözleşme İmzalandı Savic Trabzonspor'da! 3 Yıllık Sözleşme İmzalandı

Futbolseverler, bu heyecan verici maçı A Spor üzerinden canlı olarak izleyebilecekler. Hem Galatasaray'ın hem de Ümraniyespor'un stratejileri, bu maçta net bir şekilde ortaya çıkacak ve Türkiye Kupası'nın seyrini belirleyecek bir karşılaşma olacak. Her iki takımın da taraftarları, bu önemli mücadelede takımlarını desteklemek için hazır. Bu, Türkiye Kupası'nın en heyecan verici maçlarından biri olacak.

Editör: Şahsüver ÇITIR