Süper Lig'in ertelenen 16. hafta maçında Trabzonspor, Samsunspor'u konuk edecek. 11 Ocak Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşma, beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Taraftarium24 Trabzonspor - Samsunspor Maçı Canlı İzle! Şifresiz Selçuk Sports TS - Samsunspor Maçını Kaçak HD İzle! Taraftarium24 Trabzonspor - Samsunspor Maçı Canlı İzle! Şifresiz Selçuk Sports TS - Samsunspor Maçını Kaçak HD İzle!

Ligde liderlik mücadelesi veren Trabzonspor, bu maçı kazanarak şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek istiyor. Abdullah Avcı'nın öğrencileri, son haftalarda aldığı mağlubiyetlerin ardından çıkışa geçmek için Samsunspor karşısında mutlak 3 puan hedefliyor.

Trabzonspor ile Samsunspor arasında oynanacak olan maçı izlemek isteyenler Tarafatium24, Justin TV, SelçukSports HD ve Exxen üzerinden canlı izleyebilmek adına yaptıkları araştırmalarda maçı nasıl izleyebileceklerini merak ediyorlar. Sizler için paylaşacağımız bağlantılarda maçı kaçak olarak nasıl izleyebileceğinize dair legal olan sonuçlardan bahsedeceğiz. Kaçak yayın yapan illegal yayınlardan uzak durmanız gerektiğini de öğrenmiş olacaksınız. 

Trabzonspor - Samsunspor Maçını Canlı İzle! Taraftarium24 Maçı Bedava Canlı ve Kaçak İzle!

beIN SPORTS Canlı Yayını

A SPOR CANLI YAYIN

Trabzonspor Samsunspor

Samsunspor, sürpriz peşinde

Ligde 17. sırada bulunan Samsunspor, bu maçı kazanarak ligde kalma umutlarını sürdürmek istiyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Trabzonspor karşısında sürpriz yaparak taraftarlarını sevindirecek bir sonuç elde etmek istiyor.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Baniya, Benkovic, Eren, Mendy, Berat, Visca, Bakasetas, Fountas, Onuachu

Samsunspor: Okan, Haluk, Satka, Alim, Soner, Taylan, Bennasser, Emre, Holse, Dimata, Mouandilmadji

Kazanan 11 Sahada

Abdullah Avcı'nın Samsunspor karşısında da A.Gücü deplasmanında galip gelen ilk 11'i değiştirmesi beklenmiyor. Kalede Uğurcan Çakır, savunmada Larsen, Baniya, Benkovic ve Eren, orta sahada Mendy ve Berat, kanatlarda Visca ve Fountas, forvette Bakasetas ve Onuachu görev yapacak.

Samsunspor'da 5 Eksik

Samsunspor'da Olivier Ntcham, Nanu, Kingsley Schindler, Mickael Tirpan ve Gaeten Laura sakatlıkları nedeniyle Trabzonspor maçına yetişemeyecek.

Olimpiyat Rüyası Gerçek Oldu: Sultanlar Paris'te! Olimpiyat Rüyası Gerçek Oldu: Sultanlar Paris'te!

Trabzonspor'un avantajları

  • Ev sahibi avantajı
  • Daha güçlü kadro
  • Daha formda takım

Samsunspor'un dezavantajları

  • Deplasman dezavantajı
  • Daha zayıf kadro
  • Daha kötü form

Trabzonspor'un bu maçı kazanma olasılığı daha yüksek. Fırtına, ligde Samsunspor'a karşı oldukça başarılı. Bordo-mavililer, kırmızı-beyazlılara karşı son 5 maçtan 4'ünü kazandı.

Editör: Şahsüver ÇITIR