Türkiye ve Moğolistan'dan Kentsel Kalkınmada Tarihi İşbirliği! Türkiye ve Moğolistan'dan Kentsel Kalkınmada Tarihi İşbirliği!

Son olarak Şırnak'ta Tatar ailesi vekil aday listelerine damgasını vurdu. Tatar aile üyeleri, farklı siyasi partilerden aday gösterildi. Bu durum, Tatar ailesindeki siyasi arenadaki işletmeleri bir kez daha izlemenin önüne serdi. Aynı aileden birden fazla kişiden farklı partilerden bir gün ölümü ise dikkat çekici bir durum oldu.

Türkiye'nin 14 Mayıs'ta yapacağı cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için 26 siyasi parti aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na sundu. Partilerin listelerinde Şırnaklı Tatar ailesinin dört üyesinin dikkat çekici bir şekilde yer alması, sosyal medyada hızla yayıldı. Şehrin köklü bir ailesi olan Tatar aşiretinin lideri Arslan Tatar, AK Parti'den aday olurken, kardeşi Şırnak İl Başkanı Halil Tatar, MHP'nin birinci sıra adayı olarak gösterildi. Ayrıca Zafer Partisi'nden Mahmut Tatar ve Yeniden Refah Partisi'nden Sabri Tatar da adaylık için başvuruda bulundular.