Şok Aktüel katalogları, her çarşamba olduğu gibi 31 Ocak 2024 tarihinde de dolu dolu indirimlerle karşınızda! Bu haftanın fırsatları arasında çeşit çeşit ürünler ve avantajlı kampanyalar sizi bekliyor. İşte detaylar:

Şıklık ve Konfor Şimdi Daha Uygun Fiyatlı!

Bu haftanın başrol oyuncuları arasında çift taraflı pamuklu battaniyeler var! Çift kişilik battaniye sadece 349 TL, tek kişilik ise 279 TL! Ayrıca mikrofiber yorganlar da kaçırılmayacak fiyatlarla satışta. Mikro yastıklardan fitilli battaniyelere, alışveriş listenizi hazırlamak için ideal fırsatlar burada!

Welsoft battaniye sadece 159 TL! Kadın wellsoft ev babeti 49,95 TL, kadın/erkek keçe terlik ise 99,95 TL! Penti markalı çoraplar da kampanyada: dar pantolon çorabı 2li 19,95 TL, daima 50Den külotlu çorap 47,95 TL ve daha fazlası! 

Çocuklar İçin Eğlenceli ve Eğitici Hediyeler!

Karne hediyeleri şimdi daha uygun fiyatlı ve kaliteli! Manken bebek aksesuarlı set 99,95 TL, pastalı çay tepsi seti 99,95 TL! Oyuncaklar arasında ise bulaşık sepeti, güzellik seti, tamir seti, halka atma oyunu ve çok daha fazlası çocukları bekliyor. 

Temizlik ve Bakım Ürünlerinde Büyük İndirim!

Kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde de kaçırılmayacak fırsatlar sizi bekliyor! Colgate markalı ürünlerde özel indirimler, besin takviyelerinde avantajlı fiyatlar ve daha pek çok markada temizlik ürünleri. 

Lezzet Dolu Alışverişler İçin Süper İndirimler!

Atıştırmalıklardan gıda ürünlerine kadar birçok lezzet Şok Aktüel'de sizi bekliyor. Zeytin, beyaz peynir, pirinç, turşu ve daha fazlası özel fiyatlarla satışta! Ayrıca 25 TL'ye özel indirimler de sizi bekliyor.

Şok 24 Temmuz’da Ziyaretçilerine Efsane Fırsatlar Sunuyor! Şok 24 Temmuz’da Ziyaretçilerine Efsane Fırsatlar Sunuyor!

Fantom Girdap CS 9000 ile Temizlikte Devrim!

Şok 31 Ocak kampanyaları arasında yer alan Fantom Girdap CS 9000 torbasız cyclone elektrikli süpürge ile temizlik artık daha kolay ve avantajlı! 2599 TL fiyatı ve taksit avantajlarıyla kaçırılmayacak bir fırsat!

Bu hafta Şok Aktüel kataloglarıyla alışveriş dünyasına adeta bir şölen yaşanacak. Kaçırılmayacak indirimler ve avantajlar için hemen Şok Market'e uğrayın, indirimli günler dileriz!

Editör: Haber Merkezi