Şok mağazalarının raflarında, her hafta olduğu gibi bu hafta da müşterilerini heyecanlandıracak indirimler ve cazip fırsatlar sizi bekliyor. 6 Nisan 2024 tarihli katalog, mutfak ihtiyaçlarından oyuncaklara, teknolojik ürünlerden temel tüketim mallarına kadar geniş bir yelpazede muhteşem indirimler sunuyor.

Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Teknoloji Ürünleri

Teknoloji meraklıları için özellikle dikkat çekici fırsatlar sunuyor. Şok Aktüel Hafta Sonu indirimleri kapsamında, evinizin havasını değiştirecek klimalardan, akıllı telefonlara kadar geniş bir yelpazede ürün sunuyor. Baymak Elegant Plus UV12 120000BTU inverter klima, sadece 22999 TL'ye satışa sunuluyor. Ayrıca, Samsung AR35 White AR12TXHQBWK 12000 Btu modeli 20999 TL'lik etiketiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Teknoloji dünyasında kendini güncel tutmak isteyenler için ise Xiaomi'den Redmi 12 128 GB 8GB akıllı telefon, sadece 7399 TL'ye raflardaki yerini alıyor.

Ayda Öztoprak İnstagram Hesabı Nedir? Ayda Öztoprak İnstagram Hesabı Nedir?

Mutfak Tutkunlarının Vazgeçilmezleri

Ev hanımlarının ve mutfak tutkunlarının ilgisini çekecek birbirinden kullanışlı ve şık ürünler de kataloğumuzda yerini alıyor. Alpina cam ankastre set, 5999 TL'ye satışa sunuluyor ve ücretsiz kurulum avantajıyla bir adım öne çıkıyor. Ayrıca, Sinbo çift hazneli airfryer ile sağlıklı yemekler pişirmek artık çok daha kolay ve 3499 TL'lik fiyatıyla cezbedici bir seçenek sunuyoruz. Üstelik, sinbo stand mixer SMX 2767 modeli 1499 TL'ye, Simfer midi fırın ise 1.499 TL'ye müşterilerimizle buluşuyor.

Çocuklara Özel Oyuncak Çeşitleri İndirimde

Çocukların eğlenceli dünyasına yönelik ürünlerde de fırsatlarla dolu bir hafta sizi bekliyor. Gokidy markalı jip, sadece 149 TL'ye raflardaki yerini alırken, iş makineleri ise 59,95 TL'ye satılıyor. Ayrıca, bebek kasiyer seti, bebek manav seti ve manken bebek payetli günlük elbise gibi ürünlerle çocukların hayal dünyalarını zenginleştiriyor.

Temel Tüketim Üürnlerinde Büyük Fırsatlar

Şok mağazalarında temel tüketim mallarında da büyük indirimler sizi bekliyor. Blendax onarıcı yağlar şampuan çeşitleri, Lipton yeşil çay, Haribo keyif paketi ve Burn enerji içeceği gibi ürünlerde önemli indirimlerle sizlere hizmet veriyor. Bu ürünleri 6 Nisan itibarıyla raflarda görebilirsiniz.

Ürünleri online platformdan da kolaylıkla satın alabilirsiniz. MGM Jallen Gabor yeni nesil mini robot süpürge sadece 69 TL'ye sizleri bekliyor. Ayrıca, Xiaomi'den Redmi 12 128 GB 8GB akıllı telefon da online alışverişinizi renklendiriyor.

Şok'un 6 Nisan 2024 tarihli Aktüel Ürünler Kataloğu'nda herkesin ihtiyacına ve zevkine uygun fırsatlar sizi bekliyor. Kaçırmayın, indirimli alışverişin keyfini Şok farkıyla yaşayın!