Şok Aktüel katalogları, 7 Şubat 2024 tarihinde müşterilere muazzam fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Elektronik ürünlerden ev tekstiline, gıda ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar geniş bir yelpazede yer alan özenle seçilmiş ürünler, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla binlerce müşteriyi kendine çekiyor.

Bu hafta öne çıkan katalogda, Sevgililer Günü özel ürünleri dikkat çekiyor. Esse çay matik çay makinesi, 4 yıl garantisiyle birlikte sadece 799 TL! Arzum Okka minio jet Türk kahve makinesi, 8.000 adet stokla ve peşin fiyatına 6 taksit avantajıyla 1.099 TL! Ayrıca, dekoratif ahşap çerçeve, dekoratif ahşap kalp anı kutusu, dekoratif ahşap takı aksesuar standlı gibi özel ürünlerde de cazip fiyatlar sizi bekliyor.

Ev Ürünlerinde Dev İndirimler!

LAV çay bardağı, su bardağı, meşrubat bardağı gibi ürünlerde kırmızı renk hakim. Sürahi, şekilli peçetelik, kek kalıbı, turta kalıbı gibi ev ürünlerinde de önemli indirimler bulunuyor. Ayrıca, Petrix tealight mum 4lü sadece 49,95 TL! Petrix RGB Led mum 3lü ise sadece 379 TL! 

Güzellik ve Bakım Ürünlerinde Şok Fırsatlar!

Braun Satin Hair 1 Powerperfection HD180 saç kurutma makinesi 1500 adet stokla 1199 TL, 6in1 erkek bakım kiti 3 2500 adet stokla 929 TL, Silk-epil 5 5620 sensosmart epilasyon cihazı 2 yıl garantiyle sadece 1499 TL! Ayrıca, Philips S5444 tıraş makinesi de 1499 TL!

Moda ve Rahatlık Bir Arada: Şok Ekstra Ürünleri

Şok Ekstra ürünler arasında wellsoft tam fermuarlı sweatshirt 199 TL, soft kumaşlı kadın ve erkek pijama takımı 259 TL, kadın düğmeli pijama takımı 349 TL gibi şıklığı ve konforu bir araya getiren ürünler dikkat çekiyor. Ayrıca, kışa özel kürklü ev botu 119 TL ve kadın gondol terlik 99,95 TL! 

Temel Gıda ve Temizlik Ürünlerinde Süper İndirimler!

MİS markalı bazı süt ürünlerinde başlayan indirimler, beyaz peynir, tava peyniri, bir gül yoğurt, kakaolu süt, pilavlık pirinç, poşet çay, sucuk, reçel, margarin, veri gör zeytin gibi temel gıda ürünlerinde devam ediyor. Ayrıca, Tursil, Omo, Alo markalı toz deterjanlarda %20 indirim sizleri bekliyor. Molfix bebek bezleri süpernova ataş paketleri 219 TL! 

Kişisel Bakım ve Makyaj Ürünlerinde Şok Fırsatlar!

Palette saç boyası çeşitleri, makyaj temizleme suyu, saç jölesi, saç güzelleştirici krem gibi ürünler uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Sevgililer Günü için özel olarak tasarlanan çiçek aranjmanı 139,90 TL! Mon Amour markalı makyaj ürünleri ve Vans markasında öne çıkan ürünler de peşin fiyatına 6 taksit avantajı ve ücretsiz kargo ile sizleri bekliyor.

Ev Klima Soğuk Üflemiyor Neden? 2024 Ev Klima Soğuk Üflemiyor Neden? 2024

Size uygun indirimleri ve kampanyaları kaçırmamak için en yakın Şok Market'e uğramadan önce kataloğu incelemeyi ve Şok'un resmi internet sitesini ziyaret etmeyi unutmayın. 

Editör: Haber Merkezi