Mersin'de Kan Donduran Aile Katliamı! 3 Ölü Mersin'de Kan Donduran Aile Katliamı! 3 Ölü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde meydana gelen çatışmada ağır yaralanan bir askerimizin daha şehit olduğunu duyurdu. Bu acı haberle birlikte, harekat bölgesindeki şehit sayımız 6'ya yükseldi.

MSB'den Yapılan Açıklamada Derin Üzüntü

MSB tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan bir silah arkadaşımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" ifadelerine yer verildi. Açıklamada, bölgedeki operasyonların devam ettiği belirtildi.

Şehidimize Allah'tan Rahmet, Ailesine Sabır

Milli Savunma Bakanlığı, şehit olan askerimiz için Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Türk milletine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Bu olayın tüm ülkeyi derin bir acı ve üzüntüye boğduğu vurgulandı.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlere yönelik operasyonların devam ettiği, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bölgede terör unsurlarına karşı mücadelesinin kararlılıkla sürdürüldüğü bildirildi. Bu zorlu mücadelede, şehit olan kahramanlarımızın fedakarlıkları ve cesaretleri her zaman minnetle anılacak.

Editör: Şahsüver ÇITIR