Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? SelçukSports HD ve Taraftarium24 Doğru Seçim mi? Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? SelçukSports HD ve Taraftarium24 Doğru Seçim mi?

Galatasaray Kulübü'nün 25 Mayıs'ta düzenlenecek olağan seçimli genel kurulunda başkan adayı olan Süheyl Batum, Maslak Atlı Spor Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda kendisi ve aday listesindeki üyeler, kulübün geleceği ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Batum, Galatasaray’ı bölgesel bir güç haline getirmeyi ve küresel ölçekte başarıyı yakalamayı hedeflediklerini ifade etti. Batum, "Bizim vizyonumuz daha yüksek. Galatasaray’ı bölgesel güç haline getireceğiz, oradan da küresel güç olmasını sağlayacağız. Kimsenin endişesi olmasın. Biz iyi ve akıllı Galatasaraylılarız," diyerek iddialı bir duruş sergiledi.

"Galatasaray Dokunulamayacak Bir Kulüptür"

Süheyl Batum, Galatasaray’ın diğer kulüplerin yöneticileri tarafından kolayca eleştirilemeyecek, rahat dokunulamayacak bir kulüp olduğunu vurguladı. Başka takımların yöneticilerinin, Galatasaray yönetimine karşı saygılı olmaları gerektiğini belirterek, "Galatasaray bu kadar rahat dokunulabilecek bir kulüp değildir. O yüzden aday olduk. Biz kazanacağız. Kazanmasak da bu düşünce Galatasaray'da hâkim olacak," dedi.

Erden Timur ve Okan Buruk ile İş Birliği

Galatasaray’ın mevcut yöneticileri Erden Timur ve teknik direktör Okan Buruk ile herhangi bir karşıtlıkları olmadığını ifade eden Süheyl Batum, Erden Timur’un kendileriyle çalışmak istemesi durumunda kapılarının açık olduğunu söyledi. "Erden Timur’u hepimiz seviyoruz. Çünkü Galatasaray’ın vizyonunu artırdı. Okan Buruk ile Erden Timur şu anda muhteşem gidiyorlar. Bizim ne Okan Hoca ile ne Erden Timur ile ne başarılı olan hiç kimseyle bir problemimiz olmaz," şeklinde konuştu. Ayrıca, Galatasaray’ın geleceği için yeni projeler geliştirdiklerini belirtti.

Rams Park Yanındaki Arazi Hakkında Projeler

Süheyl Batum, Rams Park’ın yanında yer alan arazinin çok amaçlı spor alanına dönüştürülmesi için çalışacaklarını belirtti. Bu projeyi mutlaka tamamlayacaklarını söyleyerek, "Söz veriyoruz, biz bunu bitirecek sponsorlarla görüşmeler yapıldı. Bunu yüzde 100 bitireceğiz," ifadelerini kullandı. Kulübün geleceği için mali sürdürülebilirliğin ve projelerin önemini vurguladı.

"Galatasaray’ın Geleceği Şampiyonluk Kadar Önemli"

Galatasaray’ın sadece şampiyonluklarla değil, aynı zamanda geleceğiyle de ilgilendiklerini vurgulayan Batum, "Galatasaray’ın şampiyonlukları kadar Galatasaray’ın geleceği de çok önemli. Bizim vizyonumuz çok geniş," diyerek kulübün vizyonunu büyütmeye yönelik kararlılıklarını yineledi.